Шер: ''Не присъждам на мъжете качества, които не заслужават''

  • Сподели:
Шер: ''Не присъждам на мъжете качества, които не заслужават''

Шер показа диамантен пръстен, подарен ѝ от приятеля ѝ.
Преди месец Шер поднови връзката си с рапъра и продуцент Александър Едуанс, който е с 40 години по-млад от нея.
Влюбените се събраха отново след четиримесечна раздяла. В ново интервю поп дивата не скри, че е наистина щастлива, и показа пръстен с огромен диамант на безименния си пръст. Но веднага уточни - ''това е просто подарък и не става дума за годеж''.

''Александър ми го подари миналата Коледа. А аз обикновено нося пръстена на дясната си ръка, защото той каза: "Това е правилният пръстен за правилната жена на правилната ръка".

Александър и Шер не са сгодени, но той иска да покаже на Шер колко много държи на нея и смята, че пръстенът е подходящ за целта. ''Искаше да ѝ направи подарък от цялото си сърце", обясняват запознати лица.

За първи път за връзката на Шер и Александър се заговори през ноември 2022 г., след като те бяха засечени в Лос Анджелис. Влюбените се държаха за ръце и дори не изглеждаше, че се опитват да скрият чувствата си. Съюзът с рапъра, който е с 40 години по-млад от Шер, предизвика смесена реакция от страна на феновете на изпълнителката. Но Шер намери какво да им отговори:

''Любовта не познава математика.''

Шер отново говори за приятеля си през декември 2022 г., докато се появи в шоуто на Кели Кларксън.

"На хартия е някак нелепо", казва певицата за връзката им. "Но в реалния живот се разбираме чудесно. Той е страхотен. А аз не присъждам на мъжете качества, които не заслужават".

Едуардс е музикален мениджър в Universal Music Group - една от трите големи звукозаписни компании в бранша заедно със Sony Music и Warner Music Group. Някои от изпълнителите в списъка ѝ включват Post Malone, Billie Eilish и Ariana Grande. Преди Шер той имаше връзка с Амбър Роуз в продължение на три години, преди да я прекрати през август 2021 г. Роуз се появи в медиите, за да обвини Едуардс, че ѝ е изневерявал с поне 12 различни жени. Бившите съпрузи имат общ син.

Не само, че Шер все още вярва в любовта, но и се наслаждава на нея.

''Никога не е късно да намериш любовта.''

Едуардс, продуцира новото ѝ парче "Drop Top Sleigh Ride" в предстоящия ѝ коледен албум.

"Той е специален. Без значение какво се случва, обичам да съм с него. Той ме кара да се смея и да се забавляваме. Това, което научих, е, че никога не е твърде късно. Ако прочетеш всички онези статистически данни, ще си кажеш: "Е, това е обречено", но уви, ние сме заедно. И за тази една година изживях най-хубавото време."

Въпреки коментарите по техен адрес и разликата във възрастта им - Шер избира радостта.

"Ако сега се чувстваш щастлив, не може да живееш с мисълта колко дълго ще продължи това щастие. Докога ще трае? Трябва просто да живееш за момента и да му се наслаждаваш.''