Шер продава имението си в Малибу за 85 милиона долара

  • Сподели:
Шер продава имението си в Малибу за 85 милиона долара

Това не е първият път, в който Шер се опитва да продаде масивния имот - може би една от най-видимите и разпознаваеми къщи в Малибу. Преди повече от десетилетие имотът бе обявен за продан на стойност 45 милиона долара, а самата Шер го е купила преди години за 2,95 милиона долaра.

Имението разполага с 13 200 квадратни фута жилищна площ, която беше преустроена наскоро от базирания в Лос Анджелис интериорен дизайнер Мартин Лорънс Булард. Удобствата включват инфинити басейн, тенис корт и отделна къща за гости.

Вътрешен двор, подкрепен от фонтан в мавритански стил, е пред къщата, а просторните стаи навсякъде са осеяни с варовик и мрамор, внесени от Италия и Франция, ръчно ковани бронзови врати, железни мотиви и плочки от Испания и Мароко, и дори Венецианска мраморна балюстрада от 18-ти век, закупена от колекцията на Уилям Рандолф Хърст в Сан Симеон.

Особено изпъкващ е удивителният вход със стени от варовикови блокове, бронзови врати и резбовани панели от Индия. Оттам, всекидневна с камина се намира под ръчно рисуван таван със златни листа, с марокански полилей, а официалната всекидневна е покрита с ламаринен таван с марокански бронзови фенери. Има и гурме кухня, оборудвана с бели шкафове по поръчка, гръб от сребърни плочки от Ann Sacks и уреди от висок клас Wolf.

Имението, вдъхновено от Венеция, е построено през 1999 г., разположено на приблизително 1,7 акра с изглед към Тихия океан, каза агентът Робърт Кас от Hilton & Hyland, който продава имота заедно с колегата си Дрю Фентън. 

Шер казва, че често се забавлява в дома си, организирайки ''интимни вечери в семейната трапезария и по-големи, открити партита на двора и около зоната на басейна''.

Разположен на тихоокеанската крайбрежна магистрала, затвореният имот има алея, облицована с 40 палми, и двор с фонтан в мавритански стил. Има седем спални плюс къща за гости. В главната резиденция основният апартамент има стая за медитация. Основната баня е проектирана като хамам с паравани от турско дърво.

На долното ниво на къщата има фитнес и кино зала. Според книгата от 2002 г. ''The Cher Scrapbook'' Шер разполага и с климатизирана стая за перуки с близо 100 перуки в нея.

Г-н Кас смята, че стилът на дома е драматичен, с висококачествени покрития, камък и хардуер. 

Малибу, меката за знаменитости и свръхбогати, наскоро претърпя поредица от разпродажби и обяви на високи цени на имотите си в региона. Милиардерът и медиен магнат Байрън Алън плати 100 милиона долара за имение в Paradise Cove, което преди е било собственост на милиардера Тами Хюз Густавсън.

Бившият главен изпълнителен директор на Disney Майкъл Айснер иска 225 милиона долара за комплекса си в Малибу. Миналата година рисковият капиталист Марк Андреесен и съпругата му Лаура Арилага-Андреесен платиха 177 милиона долара за къща на брега на океана в Малибу. 

Предлагаме ви и: Шер обра овациите на седмицата на модата в Париж

Правят филм за живота на Шер

Шер, която живее според собствени правила

https://www.highviewart.com/dizajn/na-gosti-v-uyutniya-dom-na-zhizel-byundhen-i-tom-breydi-v-los-andzhelis.html