Различията между жените и мъжете в леглото

  • Сподели:
Различията между жените и мъжете в леглото

В проучване направено преди няколко години е установено, че 80 % от запитаните дами не могат да изпитат силна възбуда към партньор, към когото не усещат силна близост и не изпитват романтични чувства, докато при мъжете този процент е бил 45 %.

Мъжете са по-склонни да правят секс с партньорка, която ги привлича физически, без да е нужно да изпитват силни емоции или чувства към нея. 
Има много разлики, които отличават значително мъжкия от женския пол, едни от най-видимите са външният вид и разбира се, половите органи. Сексуалното желание при жените настъпва в по-ранен период, но при тях, то бива отключено от първия полов акт, докато при мъжете сексуалното желание идва постепенно и е в пъти по-силно от женското.

Докато мъжете наблягат предимно на самия акт, жените по-скоро се интересуват от продължителността на тези отношения, както и от самата връзка, която имат с този мъж. 
Докато женската природа е по-задълбочена в чувствената и романтична страна на половия акт, мъжът от своя страна е по-заинтересован от това да задоволи своите животински потребности. Сами разбирате, с колко много неща се отличават мъжете и жените в своя сексуален живот. Нормалните и здрави мъже признават своите сексуални потребности, без да се притесняват от тях!

Един също важен елемент, по който значително се отличават двата пола се крие във факта, че мъжете отключват своята сексуалност единствено от визуален контакт със своята партньорка от момента, когато една дама е успяла да ги привлече физически, докато при жените сексуалната възбуда настъпва, когато е успяла да опознае достатъчно добре своя партньор и междувременно в нея са се породили силни и романтични чувства към този човек. 

Активността също е ключов елемент, по който двата пола се отличават. При направена анкета 87 % от мъжете отговорят, че именно те играят активната роля в своите връзки и брак, докато тяхната партньорка допринася, чрез своите женски дадености за пораждането на мъжкото желание. Сексуалното желание при мъжете е в пъти по-често, отколкото при жените и това е научно доказано! 

При анкета направена преди години в университет в Охайо, учените са установили, че представителите на мъжкия пол мислят за секс приблизително по 19 пъти дневно, докато при жените това число е значително по-малко, само 10 пъти дневно. Освен честите мисли за секс в мъжката глава другите най-чести мисли са свързани с почивка, сън и храна, които почти се доближават по бройка с тези за секс.

И двата пола изпитват желание за нежност, но разликата се крие в това, че при мъжете това желание е трябвало да бъде потиснато, поради наложена криворазбрана мъжественост, докато при жените, то е ярко очертано и е част от тяхната личност. 

Докосването, близостта и любовта в действителност са емоционални усещания, които преминават и през двата пола, но разликата се крие в това, че мъжете не говорят толкова по тази тема, докато жените изпитват силна потребност да го правят по-често.

Ограничената свобода 
Голям процент от дамите смятат, че ограничената свобода в действителност е начин, чрез който техните партньори им показват силна привързаност и емоционална близост, докато при мъжете отнемането на личното пространство и ограничаването на свободата им, в действителност са едни от най-големите техни кошмари, когато става въпрос за сериозна връзка или брак.

Това разминаване между разбиранията на двата пола в действителност се крие в начина, по който възприемат близостта и начина, по който трябва да се афишира любовта, от там се пораждат и техните различия.