Ти успя, Пами!

  • Сподели:
Ти успя, Пами!

Памела Андерсън прегръща естествената си красота и излиза без грим на събитието на Pandora.

56-годишната актриса и писател дойде в компанията на двамата си сина - Брандън Лий и Дилън Лий в Ню Йорк.

"90-те години си бяха 90-те, а сега е 2023 г.", каза Памела за естествения си вид. "Харесва ми да правя неща, които са различни и това е нова глава от живота ми".

Памела и синовете ѝ участват в новата кампания на Pandora за колекцията Lab-Grown Diamond, заедно с Грейс, Прешъс Лий, танцьорката Винсън Фрали, ASL изпълнителката Джъстина Майлс и др. Събитието даде старт и на празненствата за Седмицата на модата в Ню Йорк със собствения си квартал "Pandora Lab-Grown Diamond District", описан като "дестинация, която преосмисля ежедневните моменти в Ню Йорк през диамантени лещи, които отбелязват силата на лабораторно отгледаните диаманти да революционизират ежедневния блясък".

На събитието на Pandora в Ню Йорк Андерсън разказва пред PEOPLE, че иска да "освободи място" в живота си, като се раздели с модните си архиви и ''всико, което не ѝ носи радост''. Сред дрехите ѝ се включва и находката червения ѝ бански от "Спасители на плажа".

"Не обичам да прахосвам", каза тя, преди да добави, че е сигурна, че други хора ще се радват на дрехите ѝ. "По-добре да прочистя съзнанието си, да разчистя гардероба си. Да направя място за този нов живот. Нямам търпение да видя как другите се наслаждават на тези неща. Стилът ми несъмнено се е променил през годините и ме вълнува мисълта, че други ще намерят радостта, която аз намерих. Няма причина да се държим за него. Тези спомени са създадени, за да се споделят."

През годините Андерсън е имал редица емблематични визии и е работил в екип с марки като Вивиен Уестууд, Марк Джейкъбс и Хюго Бос, като по-рано тази година дори дефилира на модното шоу на Boss за пролет/лято 2023 в Маями.

Миналия месец Андерсън разказа пред Elle за своите запомнящи се визии от 90-те години на миналия век и описа модата си през десетилетието като "дива и необуздана".

Наскоро Андерсън се снима в новата кампания на марката в подкрепа на трите нови колекции с лабораторно отгледани диаманти - Pandora Nova, Pandora Era и Pandora Talisman - заедно с творческия директор на Vogue Грейс Кодингтън и модела Прешъс Лий.
Откривайки пред PEOPLE партньорството си с Pandora по време на събитието в сряда в Ню Йорк, звездата от "Памела, любовна история" каза: "Те са устойчива марка и преди време, когато хората искаха да правят кампании с мен, винаги имаше някаква причина да не мога да го направя."

Андерсън не каза кога ще започне да продава, но феновете трябва да следят за съобщение, ако искат да си вземат нещо от колекцията ѝ.