Три неща, от които се нуждаят мъжете във връзка

  • Сподели:
Три неща, от които се нуждаят мъжете във връзка

За да се чувства спокоен и удовлетворен от връзката мъжът трябва да усеща подкрепа и обич от своята партньорка. Повечето жени се питат, какво всъщност правят неправилно и как да променят отношението на своя любим, за да бъде връзката здрава и щастлива. Както при всичко останало в живота и тук е нужно нещо малко, но поднесено с любов, като например доброто общуване, приятелското рамо и близостта между половинките, защото тези три неща са определящи за всяка стабилна и успешна връзка.

Ще разгледаме кои са трите основни неща, от които се нуждае почти всеки мъж, който се намира в продължителна връзка.

1. Приятелски съвет и подкрепа
Неминуемо това е лепилото, което държи връзката здрава, а именно приятелските съвети и подкрепата от любимия човек са бутащото колело в отношенията. Когато повечето мъже не успяват да намерят този път към добрата комуникация със своята партньорка, те инстинктивно започват да се чувстват изолирани в своите дългогодишни връзки. Много важно е мъжът да усеща, че може да разчита на жената до себе си във всеки труден момент в който се нуждае от подкрепа. Огромен процент от мъжете споделят, че се чувстват нещастни в своите връзки, защото им липсва тази комуникация, която откриват в приятелското лице.

2. Зад всеки успял мъж стои една силна жена
И това е неоспорим факт, който ясно ни подсказва, колко важно е за мъжете до себе си да имат жена, която ги кара да се чувстват силни, независимо пред какви предизвикателства ги е изправил животът. Голям процент от обвързаните мъже споделят, че повечето успехи, които са постигнали са благодарение на безкористната подкрепа и стимула, който са им давали жените до тях.

Колкото повече дамите повтарят на своите половинки, че те не се справят добре, толкова по-подценени и нещастни се чувстват мъжете в своите връзки. Истината е че, мъжът е щастлив тогава, когато усеща, че любимата му жена вярва в него, така мъжът започва да се мотивира и насочва мислите си в посока изграждането на едно по-добро съвместно бъдеще.  

А дори и нещата да не се получат по предварително изготвения план партньорите заедно успяват да посрещнат проблемите, като успяват да се изправят на крака всеки път, когато животът ги е свалил на земята. Истината е, че за мъжете е важно да чувстват, че любимата им вярва в тях и в онова, което могат да постигнат, благодарение на силната връзка помежду си.

3. Интимност и разбиране
Както при мъжете, така и при жените има моменти, в които липсва желание за интимност и ласки. А това всъщност е напълно разбираемо и нормално, но дори, когато не го показват мъжете силно се нуждаят от подобна близост и не само за да последват своя буен нагон и природа, но и за да се почувстват едно цяло с половинката си. Сексът е важен елемент от всяка връзка, както за мъжете, така и за жените, а когато той започне да намалява голям процент от мъжете всъщност губят своята самоувереност и започват да се чувстват изолирани и нещастни.