Вин Дизел към Медоу Уокър: ''Баща ти се гордее с теб''

  • Сподели:
Вин Дизел към Медоу Уокър: ''Баща ти се гордее с теб''

Вин Дизел се появи на червения килим заедно с дъщерята на покойния Пол Уокър Медоу Рейн Уокър на световната премиера на филма Fast X в Рим, Италия. 55-годишният актьор носеше елегантен черен костюм с фин десен на пайети, а под сакото си звездата носеше черна тениска.

24-годишният модел Медоу, която се появява в епизодична роля във филма, изглеждаше сензационно в дълга прозрачна черна пола с флорален десен. Уокър сподели задкулисна снимка в Инстаграм със следния текст, в който изразява благодарност:

''Израснах на снимачната площадка, наблюдавайки баща ми, Вин, Джордана, Мишел, Крис и други на мониторите. Благодарение на баща ми съм родена в семейството на ''Бързите''. Не мога да повярвам, че сега и аз мога да бъда част от тях. С тези, които са били наблизо, за да видят как раста. Благодаря на @louisleterrierpro за добротата, търпението и подкрепата. Имам чувството, че сте част от семейството, щастлива съм, че това е само началото. Специален поздрав за най-добрия приятел на баща ми, който сега е моят най-добър приятел @bbirtell, това нямаше да е възможно без теб. Благословена съм, че мога да почета наследството на баща ми и да споделя това с него завинаги.
Обичам много всички ви!''

Пол загива на 30 ноември 2013 г. на 40-годишна възраст, в катастрофа с автомобил заедно с приятеля си и шофьор Роджър Родас във Валенсия, Калифорния. Медоу е на 15 години по време на трагичната катастрофа на баща ѝ.

През изминалите години след смъртта на Пол франчайзът "Бързи и яростни" продължи да отдава почит както на актьора, така и на неговия герой Брайън О'Конър, полицай под прикритие, превърнал се в престъпник. "Бързи и яростни 7″ отбеляза последната поява на Уокър пред камера във франчайза, а братята му Кейлъб и Коуди застанаха на мястото му, за да довършат останалите сцени. След трогателното изпращане, присъствието на Брайън все още се споменава в следващите части на франчайза - "Съдбата на яростните" от 2017 г. и "F9: Сага за бързите" от 2021 г. В последния филм героят се появява отново чрез ретроспекции от ''Бързи и яростни 5: Удар в Рио'' от 2011 г., което прави включването на Медоу още по-трогателно.

Медоу Уокър е най-новото попълнение в актьорския състав на филма, като към продуцента и звездата Вин Дизел се присъединяват редовните участници във франчайза Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис "Лудакрис" Бриджис, Джордана Брустър и Сунг Канг. Сред завръщащите се актьори са още Джон Сина, Джейсън Стейтъм, Скот Истууд, Майкъл Рукър, Хелън Мирън и Чарлийз Терон. Лео Абело Пери също участва в ролята на малкия Брайън, сина на Доминик Торето, който е кръстен в чест на героя на Уокър.

В разговор с Нишел Търнър от ET на премиерата на "Бързи и яростни 10" в Рим 24-годишният модел, превърнал се в актриса, разказа за значението на епизодичната роля, за това как семейството на "Бързите" наистина се е превърнало в нейно собствено и как се е стигнало до ролята.

"Винаги съм искала да почета баща ми във филм за ''Бързите'', просто защото това е толкова голяма част от неговия и моя живот,  но изчаквах подходящия момент. Знам, че баща ми би искал точно това. Баща ми винаги е бил скромен и обикновен човек. Аз оставих своята малка следа и винаги мога да споделя това с него".

Когато актьорите от поредицата казват, че са семейство, те наистина го мислят сериозно. Пример за това: Медоу казва, че в разгара на пандемията се е преместила от Ню Йорк в Лос Анджелис, за да живее с Джордана Брустър. А когато Медоу се омъжи за актьора Луис Торнтън-Алън през октомври 2021 г., Дизел беше този, който я съпроводи до олтара.