Вин Дизел съпроводи до олтара дъщерята на Пол Уокър

  • Сподели:
Вин Дизел съпроводи до олтара дъщерята на Пол Уокър

Медоу Уокър започва нова глава с Луис Торнтън-Алън.

22-годишният модел и дъщеря на покойния актьор Пол Уокър обяви в Instagram на 22 октомври „женени сме" в компанията на черно-бяло видео от техния специален ден на плажа.
"Да, ние сме !!!" – коментира Луис. 

Вин Дизел е избран да бъде кръстник на Медоу и да я съпроводи до олтара, осем години след смъртта на баща ù.
Актрисата, която също участва в екшън сагата "Бързи и яростни" - Джордана Брустър, също присъстваше на церемонията, провела се на брега на океана.

Семейството на Луис не е присъствало на сватбата, както и редица близки приятели на двойката, поради ограничения свързани с ковид пандемията.

Американският дизайнер Матю Уилямс е проектирал роклята, която е част от колекцията Givenchy Haute Couture.

"Мечтаех за нещо вечно, шикозно и елегантно. Ясната и модерна визия на Матю направи идеалната рокля." - сподели Медоу.

Дизел се грижи да присъства в живота на единственото дете на своя дългогодишен приятел и двамата имат изключително здрава връзка. През 2019 г. звездата от "Бързи и яростни" сподели сърдечно послание, за да пожелае на Медоу честит 21-ви рожден ден:

"Бих могъл да кажа, че съм толкова горд от човека, който ставаш ... но истината е, че винаги съм се гордял с теб", написа актьорът заедно със снимка на Медоу и собствената му дъщеря Полин, която кръсти на приятеля си Пол.
„Знам, че ти е 21-ви и искаше да го отпразнуваш в Япония, но семейството те чака с торта, когато се прибереш у дома, така че побързай. Обичам те, хлапе. Чичо Вин."

Пол Уокър загина при автомобилна катастрофа през ноември 2013 г. на 40-годишна възраст. Тогава шерифският отдел на окръг Лос Анджелис каза пред Асошиейтед прес, че скоростта е фактор за катастрофата.