Мишел & Вин: приятелство за цял живот

  • Сподели:
Мишел & Вин: приятелство за цял живот

Как химията между Мишел Родригес и Вин Дизел на екрана доведе до дълбока връзка за цял живот

Химията между двамата актьори на екрана е неоспорима. Още от първата им поява в поредицата "Бързи и яростни" връзката им беше осезаема, а партньорството им се превърна в основна част от франчайза. Но това, което много фенове може би не знаят, е, че връзката им на екрана е преминала в реалния живот, което е довело до дълбоко и трайно приятелство, продължило повече от две десетилетия.

От сценария до екрана героите във филмите могат да претърпят изключителни промени. Точно това се случва с героинята на Мишел Родригес, Лети. Тя претърпява трансформация в първия филм "Бързи и яростни". Промените в образа ѝ доведоха до наелектризиращата химия между Лети и Доминик Торето (героят на Дизел), която всички познаваме и обичаме днес.

''Една от най-големите благословии на поредицата е връзката ми с Мишел'', казва Дизел пред Entertainment Weekly.

Двамата имат едно от най-обичаните холивудски приятелства.

Слухове се носят около връзката между Мишел и Вин още от началото на 2000 г. Макар Дизел да потвърди, че са се срещали в някакъв момент, Родригес уточни, че оттогава връзката им е угаснала. Въпреки липсата на романс между двете звезди, Родригес все още високо цени Дизел и възхвалява качествата, които са я привлекли към него.

Вин хвърля зарове като играч на Dungeons & Dragons в продължение на цели 40 години. Той е толкова запален по играта, че дори пише предговор към ретроспективната книга "30 години приключения": Празник на Dungeons & Dragons. Но ето един ироничен обрат: всъщност Мишел Родригес е тази, която играе във фантастичния свят на D&D, когато епичният блокбъстър "Dungeons & Dragons: Разбойническа чест" излезе по кината този месец.

И двамата се подкрепят взаимно, когато е необходимо.

Мишел говори за начина, по който жените са представени в поредицата ''Fast & Furious''. 44-годишната актриса заплаши, че ще напусне ролята си, ако в следващата част женските персонажи не бъдат представени по-отчетливо и достойно. Но в публикация в Инстаграм тя похвали колегата си Вин Дизел за подкрепата му.

"Вин, в продължение на много години ти беше най-големият поддръжник на силните жени. Винаги съм оценявала това качество у теб през годините и знай, че ако някога публикувам нещо по темата, то не е свързано с теб."

Накратко, екранната химия между двамата като Дом и Лети несъмнено е изиграла важна роля за дълбоката им връзка извън екрана. Общите им преживявания и страстта им към приключенията само са укрепили приятелството им през годините, създавайки трайна връзка за цял живот.