Вин Дизел & Палома Хименес - една малко известна любовна история, която продължава да се пише

  • Сподели:
Вин Дизел & Палома Хименес - една малко известна любовна история, която продължава да се пише

Да откриеш любовта е мечта, която мнозина се стремят да сбъднат. Понякога това отнема време, а понякога идва в най-неочаквания момент. Но истината е, че всяка минута чакане си заслужава. На това мнение е и Вин Дизел, който, след като постига и се радва на професионални успехи, мечтае да намери любовта на живота си и да създаде семейство.

В High View Art бяхме вдъхновени от търсенето на любовта на Вин Дизел и сегашния му облик на щастлив и удовлетворен мъж до жената, която промени живота му и го дари с три прекрасни деца - Палома Хименес.

Вдъхновението му за създаване на семейство

След като се наслаждава на успеха на франчайза "Бързи и яростни" и на притока на адреналин, Вин Дизел си взема почивка от високите скорости, за да се снима в семейната комедия ''The Pacifier'' (Умиротворителят). Тъй като на снимачната площадка работи с пет деца, той изведнъж усеща порива да стане родител. "Наистина започна да се появява това желание да имам дете", казва той. Наред с това, Вин обаче мечтае и да намери любовта.

Чакането си е заслужавало

Актьорът признава, че са му били необходими много години, за да открие любовта на живота си и да бъде достатъчно зрял, за да стане баща, докато в най-малко очаквания ден не среща мексикански модел, в който се влюбва от момента на запознанството им. Тя се казва Палома Хименес и е родена в Акапулко, Гереро. Палома започва кариерата си на модел в Мексико и се появява в реклами и кампании за някои от най-известните световни марки. Тя също така прави фотосесии за различни агенции, преди да се премести в САЩ в търсене на по-добри възможности.

Вин и Палома са заедно от 2007 г., но предпочитат да пазят връзката си в тайна

"Няма да излагам връзката си на корицата на списание като някои други актьори. Аз спазвам стриктно ''кодекса на мълчанието'' на Харисън Форд, Марлон Брандо, Робърт де Ниро и Ал Пачино."

Актьорът е с 16 години по-възрастен от модела и може да каже само хубави неща за връзката им. Той нарича Палома своята "кралица на маите" през 2014 г., когато споделя в Instagram снимка, на която тя люлее сина им. "Няма по-голям подарък за един мъж от любяща майка за децата му", каза той.

Най-добрият съвет от голям приятел

В рамките на една година от запознанството си Дизел и Хименес имат първото си дете, но има една сладка история отпреди раждането на момиченцето. Оказва се, че през 2008 г. Дизел е снимал филма "Бързи и яростни 4", точно когато приятелката му се е подготвяла да роди. Актьорът се разкъсвал между личните и професионалните си задължения, докато Пол Уокър не му дал един чудесен съвет.

"Имах тайна", спомня си Дизел, "Не казвах на никого, че дъщеря ми ще се роди." Пол разбрал, че нещо притеснява приятеля му, и го попитал какво се случва. Накрая Дизел му го разкрива.

"Никога няма да забравя какво ми каза той. Каза ми: "Вин, влез в болничната стая и прережи пъпната връв. Това ще бъде най-хубавият ден в живота ти, повярвай ми".

Добрата новина е, че Дизел последвал докрай съвета на приятеля си. Но преди да го направи, той все още изпитвал разни съмнения дали да присъства в родилната зала. ''Пол ми каза: ''Много хора ще ти дават акъл да не влизаш в родилната зала и да не присъстваш на раждането на детето си, защото повече няма да можеш да погледнеш със същите очи жена си, но това е най-доброто нещо, което ще направиш в живота си." Изпълних всичко, което Пол ми каза, буквално. Срязах пъпната връв. Присъствах в този момент повече, отколкото можех да си мечтая и връзката, която изградихме с дъщеря ми, беше безценна." Актьорът се включи във Facebook, за да сподели влиянието на Уокър по пътя му към това да стане баща: "Той беше важна част от прехода ми към бащинството", пише той.

Вин и Палома кръщават първата си дъщеря Ханя Райли Синклер, родена на 2 април 2008 г. Тя почти винаги придружава родителите си на филмови премиери и събития на червения килим. Две години по-късно се ражда Винсънт Синклер, който прави филмовия си дебют в "Бързи и яростни 9", където играе по-младата версия на Доминик Торето - персонаж, който баща му играе през цялата сага. На 16 март 2015 г., Вин и Палома посрещат момиченце, което кръщават Полин Синклер в чест на Пол Уокър. Вин обясни, че това е начин да запази паметта му като част от семейството и света си. В деня на раждането на момиченцето Дизел усетил, че Пол е там до тях. "Той беше там в стаята. Не мислех за никой друг, докато режех пъпната връв. Просто знаех, че той е там."

Най-важното нещо на света е семейството

Това е не само крилатата фраза на Доминик Торето, но и в реалния живот Вин смята семейството си за приоритет номер едно и излиза извън рамките на възможностите си за трите си деца, с които изключително много се гордее.

Въпреки че двойката е много внимателна по отношение на личния си живот, Вин се възхищава на Палома при всеки удобен случай.

"Нямам думи. Тя е толкова спиращо дъха красива. Тя е моята скала. Тя е толкова зашеметяващо красива отвътре. Палома е всичко. Тя е перфектната майка. Тя е прекрасна в толкова много отношения."

Освен това 55-годишният актьор заяви, че предпочита да ходи на почивки с половинката си в Европа, защото там не е толкова разпознаваем. Той смята, че връзките между знаменитостите са лудост и изпитание.

"Хората ровят в боклука ти, снимат се с теб в Старбъкс, смесват фамилиите ти в каламбур в стил "Бенифър. Не, определено това не е за мен.''