София Вергара за това какво е да си самотна майка на 19-годишна възраст: "Отгледах го, опитвайки се да му дам най-добрия пример''

  • Сподели:
София Вергара за това какво е да си самотна майка на 19-годишна възраст: "Отгледах го, опитвайки се да му дам най-добрия пример''

Несъмнено да вървиш по пътя на майчинството толкова млад и напълно сам не е лесно. Някои жени решават да станат майки, когато почувстват, че личният и професионалният им живот са достигнали стабилна точка. Те смятат, че трябва да изчакат, докато се почувстват добре подготвени да доведат дете на бял свят. Други обаче се изправят пред предизвикателството на майчинството на много млада възраст и точно това се случва с актрисата София Вергара, която става майка на сина си Маноло на 19-годишна възраст. С много усилия, упорит труд и безусловна любов звездата от "Модерно семейство" успява да отгледа сама сина си, без да изпуска от поглед целите на кариерата си.

Да станеш майка на 19 години

София Вергара е омъжена за Джо Гонзалес от 1991 до 1993 г. В резултат на тази връзка, само на 19-годишна възраст, актрисата ражда първия си син, Маноло. След раздялата си с Гонсалес София влага всичките си усилия в актьорската кариера и грижите за малкото момче, така че никога да не му липсва нищо, от което се нуждае.

"Бях много млада, когато се разведох с баща му, така че го отгледах, опитвайки се да му дам най-добрия пример и да му дам най-доброто, на което съм способна. Когато хората ми правят комплименти за него, за това колко добре е възпитан, колко е чаровен и забавен - всички жертви са си заслужавали", казва София.

Въпреки че не съжалява, че е станала майка на толкова млада възраст, тя признава, че всичко щеше да е по-лесно, ако Маноло се беше появил 10 години по-късно. Когато детето е било още съвсем малко, на София ѝ се е налагало да го оставя при баба му, за да отиде на работа, и всеки път това ѝ е разбивало сърцето. "Да бъдеш майка е свързано с инстинкт, чувство за отговорност, ангажираност и дори самопрошка", обяснява тя пред испанските медии.

Как съчетава кариерата си на актриса с майчинството

Кариерата на София в развлекателната индустрия е много разнообразна и плодотворна. С напредването на годините и израстването на Маноло кариерата на колумбийската актриса и модел наистина потръгва. През 1995 г. тя обикаля света с Фернандо Фиоре благодарение на телевизионното шоу на Telemundo, Fuera de serie, а по-късно участва във филми като Chasing Papi, Four Brothers; и класическата романтична комедия, Hot Pursuit, и др. Участва и в редица успешни телевизионни сериали, като Family Guy и Modern Family.

Майка, която служи като чудесен ментор

Ако има нещо, в което родителите са отличници, това е даването на съвети и предаването на житейски уроци. И София Вергара, която като майка не спира да се тревожи за благополучието на сина си, не прави изключение. По време на интервю за Univision тя казва също, че иска синът ѝ да бъде с добра, образована жена, а той от своя страна признава, че майка му е страхотна свекърва.

Момче, което върви по стъпките на майка си

Може би фактът, че е израснал с майка, която вече е била звезда, е повлиял на професионалната съдба на Маноло, тъй като в момента той се занимава с филмова режисура. След като завършва обучението си в колежа "Емерсън" в Бостън, той се връща в Калифорния и открива собствен канал в YouTube, където разказва, наред с други неща, за това какво е да живееш с майка като Вергара. Проектът, който се нарича ''Mi vida con Toty'' (както ласкаво наричат София), е толкова успешен, че дава път на реалити шоу в Snapchat, наречено ''Vergaraland''. Но освен че върви по стъпките на майка си в професионален план, Маноло я придружава на някои от най-важните събития в развлекателната индустрия, например когато присъства на церемонията, на която Вергара беше удостоена със звезда на холивудската Алея на славата.

Обща любов към кучетата

Друго общо нещо между София и Маноло е абсолютната им отдаденост на кучетата. В профила си в Instagram Маноло споделя стотици снимки с домашните си любимци, а София прави същото в своя. Освен това момчето лансира своя собствена марка дрехи и аксесоари за кучета, а актрисата се присъедини към него за събитието по представянето.

Наслаждават се на времето, прекарано заедно, повече от всичко

Връзката между Маноло и София е много силна. Те са били един до друг през всички етапи от живота си и са споделяли много важни моменти. Актрисата е била със сина си по време на дипломирането му и е била преизпълнена с гордост и щастие от академичните му постижения, а младият мъж е бил този, който е съпроводил майка си до олтара, когато тя се е омъжила за Джо Манганиело.

При друг случай Маноло подкрепи майка си за ролята ѝ в сериала "Модерно семейство", публикувайки съобщение в профила си в Instagram: "11 години, 250 епизода - не бих могъл да се гордея повече с историческата работа, която свърши! Тази глава се затваря, но съм развълнуван за следващата ти в историята!".