10 необичайни неща, които правят двойките в дълга връзка

  • Сподели:
10 необичайни неща, които правят двойките в дълга връзка

1. Обличаме се в еднакви дрехи

Няма как да не сте виждали двойка тип еднояйчни близнаци, облечени еднакво от главата до петите. Най-вероятно това е признак, че нашияt партньор е станал част от нас и както сме свикнали да вършим нещата заедно, така избираме еднакъв стил на обличане, за да покажем на околните колко държим един на друг.

2. Говорим като еднояйчни близнаци

Има двойки, които до такава степен знаят какво мисли другият, че си довършват изреченията. Определено това са дългогодишни партньори, които се познават достатъчно добре, за да знаят за какво мисли другият.

3. Къпем се заедно

Има двойки, при които това се е превърнало в ритуал - да споделят банята и да не се притесняват да стоят голи и да споделят душа с половинката си.

4. Ходим до тоалетната заедно

Има партньори, които не се притесняват да изпълняват физическите си нужди пред другия и докато единият от партньорите използва тоалетната по нужда, другият си мие зъбите или просто стои при него за компания.

5. Душим бельото на половинката си

Определено партньорите не го правят със сексуална цел, а по-скоро с идеята да разберат дали е чисто или за пране.

6. Говорят на домашния си любимец като на бебе

Няма как да не сте виждали двойки, които са толкова привързани към домашния си любимец, че  го възприемат като член от семейството и използват обръщения като -  “на мама сладурчето”,  “на тати душичката” и други подобни изрази към домашния си любимец.

7. Използваме бельото и дрехите на другия

Някои двойки го правят със сексуална цел, а други - по-скоро, за да се почувстват по-близки с половинката си.

8. Ползваме четката за зъби или самобръсначката на половинката си

Дори и да звучи някак нехигиенично, има двойки, за които е абсолютно нормално да споделят хигиеничните си принадлежности.

9. Говорим си със животински прякори

Няма как да не сте чували фрази при влюбените двойки като “гълъбчето ми”, ” пиленцето ми”, “мече”,  “мишленце” и т.н.

10. Задължително се хранят и консумират едни и същи неща

Да, има двойки, които се плашат да пробват различна храна и напитки от тези на любимия и винаги консумират това, което предпочита партньорът им.