2 Health App - приложението, което предлага щастие

  • Сподели:
2 Health App - приложението, което предлага щастие

В света на health и wellness бизнеса постоянно изгряват нови звезди. Дали ще дойдат от "Дъ Боди Коуч", Рейчъл Брейдън или Кимбърли Шнайдер, като консуматори ние биваме заливани със стотици нови книги, видеа и материали, обещаващи да ни помогнат да постигнем абсолютното съвършенство и баланс.

И все пак много малко от нас могат да кажат, че са се докосват дори и наполовина до тях. Проблемът е в гръмките обещания и преувеличените резултати. Както и поставянето на грешни цели. Никой не би могъл да достигне съвършеното тяло, здраве или дух. Ако можехме, щяхме да сме богове, а не човешки същества.

Всъщност това, което всички ние искаме е много простичко: да сме по-здрави, енергични и щастливи. Тук на помощ идва мобилното приложение 2 Health App, а най-хубавото е, че създателката му е българка - Ивета Филипова.

2 Health App е създадено в България, но е достъпно за потребители от целия свят. Приложението предлага изкусителни бързи и лесни здравословни рецепти, йога видеа за различни нива и вкусове и общи съвети за това как да живеем, да се храним и да мислим по-здравословно.

2 Health App не обещава перфектното тяло или пълен баланс. Не обещава и достигане на съвършенство: нито с минимални, нито с максимални усилия. Това, което предлага е щастие. Щастието от това да се чувстваме добре в собствената си кожа; не само да се приемаме, но и искрено да се харесваме такива каквито сме, с всичките ни недостатъци.

2 Health App учи на малките и същевременно съществени неща: това как чрез здравословен и балансиран начин на живот и мислене да променим начина, по който се отнасяме към себе си, а оттам и да променим самите себе си. Не става дума за това какви сме в очите на другите, а за това какви сме в нашите собствени очи.

В това се корени баланса и идеята на 2 Health App. Не в плочките на корема, размер нула или релефния бицепс. Защото дори имайки всичко това, ние можем да продължаваме да не се харесваме и да изискваме постоянно още и още от себе си. И в този ред на мисли да бъдем нещастни. Не е важно как изглеждаме отвън, а как се чувстваме отвътре.

Приложението дава постоянен достъп, навсякъде и по всяко време, до цялото си съдържание - нови рецепти, видеа и съвети всяка седмица. Освен че смъкването на апликацията не крие никакви ограничения, 2 Health App е с красив и елегантен дизайн и с лесна навигация, които ще направят пътя към по-доброто здраве и баланс още по-приятен.

Защото щастието не идва с тежките диети и постоянната пот, а с балансирания начин на живот и редовното, и все пак не изтощително до краен предел движение.

Здравето, красотата и балансът никога не са били по-близо: само на един клик разстояние с етикет Мade in Bulgaria.

2 Health App - приложението, което предлага щастие
2 Health App - приложението, което предлага щастие
2 Health App - приложението, което предлага щастие