250 музиканти свирят Властелина на Античния в Пловдив

  • Сподели:
250 музиканти свирят Властелина на Античния в Пловдив

Изумителният спектакъл „Властелинът на пръстените In Concert: Завръщането на краля“ има нова локация и две нови дати за всички желаещи да съпреживеят магията на най-зрелищната част от трилогията. Античният театър в Пловдив става перфектният домакин на дългоочаквания грандиозен финал за приключенията в Средната земя – „Властелинът на пръстените: Завръщането на краля“.

Датите на мащабната продукция са две – 1 и 2 август, за да могат всички желаещи да се насладят на безценното преживяване - на открито и безопасно, чрез гигантски HD екран и с музика от 250 музиканта, които ще изпълнят на живо наградения с "Оскар" оригинален саундтрак на Хауърд Шор

Във вълшебната атмосфера на Античния театър в Пловдив публиката ще има шанса да изживее върховната кулминация на трилогията и безспорно – любим на феновете, епичен край с Битката на Пеленорските поля, най-голямото сражение във Войната за пръстена и най-грандиозния сблъсък за цялата Трета епоха. Форматът филм, комбиниран с музика на живо, вълнува милиони зрители в България и в целия свят.

Стефан Еленков от организаторите Fest Team споделя, че "не може да си представи по-подходяща локация от Античния театър в град Пловдив за мащаба и магията на предстоящия спектакъл“. "Властелинът на пръстените In Concert: Завръщането на краля“ е първото от поредица събития, които съчетават музикално и филмово преживяване, планирани от компанията.

Книгите на Дж. Р. Р. Толкин и техните блокбъстър екранизации от Питър Джаксън превърнаха милиони хора по света в категорични фенове на Властелина на пръстените. Композиторът Хауърд Шор и всяка нота от неговата тричасова музикална интерпретация  ще пренесе публиката директно в Средната земя това лято в Пловдив.