5 съвета как да запазим любовта на мъжа завинаги

  • Сподели:
5 съвета как да запазим любовта на мъжа завинаги

1. Бъдете приятели

Най-важното в един брак и в една връзка е да познаваме човека до себе си, да говорим с него, и да споделяме интересите му. Опитайте се да се интересувате от хобитата му, да говорите с интерес за тях, така ще разберете кое всъщност го прави щастлив и му създава настроение. Отпуснете се и се постарайте да правите колкото е възможно повече вълнуващи неща заедно.

2. Поддържайте външния си вид

След като мине известно време в една връзка, ние успокояваме страстите и се пускаме по течението. Неглижираме външния си вид като смятаме, че вече сме спечелели човека и няма смисъл да се напъваме излишно – но, това е грешно и в последствие би ни изиграло лоша шега. Не казваме, че всеки ден трябва да сме официални и с бални рокли, но е наистина важно да поддържаме прическата, дрехите и като цяло визията си в приличен вид пред любимия. Мъжът избира партньорката си с очите, а жената избира със сърцето. За него е важно жената до него да изглежда добре, така тя му дава стимул да покори и планини и реки, ако е необходимо. Във ваш голям интерес би било да не му отпускате края и да не се изоставяте на течението с успокоението, че той винаги ще ви обича, както и да изглеждате – не, няма. Следващата по–красива жена, която му влезе в полезрението, ще ви измести и то заради това, че сте вярвали в заблуди.

3. Харесвайте приятелите му

Да звучи ви странно, но това също е много важно, ако искате мъжът до вас да ви обожава и да не му и минава през акъла да ви замени с друга жена, с която си пасва повече. Трябва да се постараете вие да сте тази незаменима и прекрасна жена, за която той мечтае. Запомнете, че е важно неговите приятели да ви харесват, защото мъжете са склонни да споделят пикантни подробности от ежедневието си и би било добре и точка за вас, ако те ви харесват, така няма да му минават излишни мисли през главата, дали вие сте подходящата жена за него. Мъжете се влияят от мнението на приятелите си и повярвайте ми вслушват се прекалено много, дори и в безумните съвети, които са способни да му дадат. Имайте си винаги едно на ум какво споделяте с приятелите му, никога не флиртувайте с тях, по-скоро се постарайте в очите им да бъдете една от тях, ако се наложи пийте и една бира с тях, нищо лошо няма в това, напротив, така е по-лесно да ги опознаете, а когато стане това и ако те са ви харесали, ще ви подкрепят пред любимия ви, а това е много важно за вас. Опитайте се да се възползвате максимално, ако вашият любим ви покани да се съберете с приятелите му на заведение, на мъжка сбирка, за риба, на планина или на плаж, без значение къде, просто не го отрязвайте, че дори да ви се наложи и мач да гледате с тях – направете го. За мъжа е важно да харесвате хобитата му, както казахме по-горе, но е важно да харесвате и избора му на приятели – иначе ви чака съвместен живот, изпълнен със скандали и безброй излишни въпроси, които ще си задавате.

4. Покажете му, че може да разчита на вас

Това също е много важно за мъжа, той трябва да вижда упора и любима, с която може да поговори и на която може да сподели. Мъжът също има чувства, също тъка и той попада в черни дупки на размисли и тъга, точно тогава е хубаво да може да разчита на партньорката си. Мъжкото сърце не е от камък и запомнете, че мъжете са способни да преживеят едно тъжно събитие или разочарование доста по-трудно от нас, дори и на външен вид да не им проличи, те ще преживеят и запазят мъката си дълбоко в себе си, което ние трудно бихме постигнали.  

5. Не го отблъсквайте в леглото

Започнете ли веднъж с тази омагьосана игра – край няма да има после. Първо вие ще започнете да измисляте глупави оправдания, за да го държите на страна от вас в леглото, но по-късно има вариант нещата да се завъртят и от мъжка гордост и вече нежелание да ви убеждава да правите секс, след като милион пъти сте го отрязали той ще е по склонен да си потърси жена, която напълно ще задоволява мъжките му нужди. Ако искате възможно по–дълго да задържите вниманието му и да е луд по вас, опитайте се възможно най–често да му поднасяте малки изненади в леглото – може да заложите на еротично бельо, секс играчи или му изпълнете някоя от секс фантазиите, с две думи опитайте се да задържите сексуалното му желание към вас, без значение какви методи ще изберете.

Успех, мили дами!