Ако имате връзка с Овен

  • Сподели:
Ако имате връзка с Овен

И така, влюбени сте представител(ка) на зодия Овен? Това си е истински късмет! Сериозно! Ние сме страхотни хора! Само че е добре да знаете това-онова за нас... Като начало, имайте предвид, че сте се влюбили в представител на най-готината зодия! И няма смисъл да спорим за това. Което си е така, си е така. Затова, да продължа нататък:

1. Ние сме горещи.

Ние сме огнен знак, така че това едва ли ще ви учуди. Цял живот ме описват като "огнена". С времето разбрах, че това е, както ласкаещо, така и обидно. От една страна, това значи, че когато влезем в стаята, носим със себе си много енергия.

Предимно положителна енергия. Понякога и отрицателна – зависи от настроението ни. Ние сме хора, които искаш на своето парти, ако искаш това парти да е забавно. От друга страна, нашият темперамент ни прави лесно избухливи.

2. Ние имаме его.

Тук ще говоря предимно за жените Овен. Ние се нуждаем от някой, който да ласкае егото ни, когато имаме нужда от това (а именно, доста често) и в същото време да ни кара да бъдем скромни. Успех в тази игра на баланс, скъпи мъже!

3. Ние обичаме приключенията.

Опитваме по веднъж почти всичко. Но ако не ни хареса от първия път, най-вероятно няма да повторим.

4. Ние се отегчаваме лесно.

Ако не ангажирате любопитството ни , ако не импровизирате в леглото, ако разговорът с вас не ни е интересен... следващият! Разбира се, ще го направим възпитано (все пак, и ние имаме добри маниери), но и бързо.

5. Ние сме хора, които виждат голямата картина.

Малките детайли не ни интересуват. Мислим мащабно, привличат ни големите идеи и цели и какво е нужно да се направи, за да ги постигнем. Дребните подробности не са ни интересни. Е, ако се налага, ще се погрижим и за тях – ние ценим отговорността – но никак няма да ни е приятно.

6. Ние сме агресивни.

Обичаме да получаваме това, което искаме, когато го искаме и както го искаме. Моля, отдръпнете се от пътя ни. Най-добре не се съревновавайте с нас, защото вероятно ще загубите.

7. Ние обичаме бурно.

Влюбваме се бързо и ентусиазирано. Обичаме страстно. Когато сме влюбени, ще го разберете и почувствате с цялото си същество.

8. Ние сме ентусиасти.

Всичко ни вълнува: пътуването, театъра, интересните хора, света, вие. Почти всичко ни кара да се въодушевяваме и да искаме да се хвърлим напред с всички сили. Не обичаме тривиалното. Искаме да изживеем живота в цялата му пълнота.

9. Ние сме лоялни. Не ни вбесявайте.

Не се закачайте с приятелите ни. Не се закачайте с някого, когото обичаме. В противен случай ще провокирате озлоблението ни към вас. А то може да трае с години. Наистина с години!

И ако не ни стигат физически сили, ще компенсираме с думи – ще ви поразим с езика си. Враговете на нашите приятели са и наши врагове. Предупредени сте.

10. Ние отстояваме правата си.

Това е любезният начин да кажа, че обикновено казваме всичко, което искаме, особено на хората, които ни познават наистина добре. Да, можем да се сдържим покрай вашите родители или шефа ви, но трябва да знаете, че ни е изключително трудно да го правим. Затова най-добре ни спасете от тази ситуация, преди да експлоадираме.

11. Ние работим наистина здравата.

Наемете на работа Овен, дайте му/й да прави нещо, което го/я вълнува и ще видите как ще работи за вас по-усърдно от всеки друг в стаята. Но това важи, само ако Овенът прави нещо, което обича.

12. Ние сме нетърпеливи.

Наистина. Нямаме никакво търпение. Искаме всичко да е било свършено още вчера. И ако може да дойдете малко по-рано за срещата ни в ресторанта/пред киното/в парка, защото просто не го направите?!

Истински кошмар е за нас, ако трябва да седим в задръстване или на опашка в магазина. Това буквално ни причинява физическо страдание, срещу което няма друг лек, освен просто да не ни карате да чакаме.

13. Ние се нуждаем от лично пространство.

Ние сме изключително независими, което значи, че трябва, трябва, ТРЯБВА да имате свой собствен живот. Ако се почувстваме като хванати в клетка, ще избягаме в момента, в който леко дори открехнете вратата.

Така че, ако искате да ви искаме в живота си, имайте свои занимания и хобита, давайте ни достатъчно лично пространство, а в замяна ние ще го споделяме с вас.

Автор: Андреа Цимерман, Yourtango.com / Превод: Gnezdoto / Снимка: Univision.com