Астро прогноза от 9 до 13 май 2018 - ден по ден

  • Сподели:
Астро прогноза от 9 до 13 май 2018 - ден по ден

• 9 май – Луната се премества във Водните Риби днес в 6.09 ч. сутринта. Цялостната психо-емоционална атмосфера се променя по посока на по-висока чувствителност, емоционалност, мечтателност, мекота, сърдечност и състрадателност.

Подходящи са действия, свързани с околните и тяхното благополучие, както и всякакви творчески и арт-дейности. Хората на изкуството и представителите на помагащите професии са във вихъра си днес и утре.

10 май – Луната е в Риби. Днес се чувстваме подчертано хармонично заради съществуващия синхрон между двете Светила - Слънцето е в Телец и прави точен хубав аспект с Луната в Риби.

Луната е подкрепена положително и от Юпитер, и от Плутон, а е и в съвпад с друга женска планета, Нептун. Като цяло се съхраняват тенденциите от вчерашния ден.

11 май – В 15.42 ч. Луната влиза в Огнения Овен. Всички ставаме по-борбени, инициативни, смели и непоколебими в преследването на личните си цели и желания. Днес са подходящи заниманията със спорт и всякакво физическо натоварване. Ако не можете да тренирате, поне се разходете навън.

Подобно на пробивния Овен, можем да прокараме идеите си точно днес, особено следобеда или вечерта. Това допълнително се засилва заради хармоничния аспект между Луната и войнствения Марс. Действайте с хъс, жар и амбиция!

12 май - Луната е в Овен. Пазете се от нервни избухвания и от напрегнати "бури" заради квадратурите на Сатурн и Плутон с Луната, все в кардинални знаци (Овен и Козирог). Запазват се тенденциите от вчера, но с уточнението днес да се постараете да бъдете малко по-меки и толерантни в изказванията и поведението си, за да не предизвикате скандали или противопоставяне от страна на околните.

13 май - Днес е денят преди Новолунието в Телец. Приключвайте с всичко старо. Разчистете пространството вътре и около себе си. Освободете се от излишното. Подгответе се за новото начало, което ще нахлуе скоро. В 21.19 ч. вечерта Луната се придвижва до Земния Телец. Заобиколена е от две планети - Меркурий и Уран.

Уран все още е в Овен. А Меркурий до 15.35 ч. се намира в Овен, след този час вече е в Телец. Меркурий и Луната заедно в Телец ни правят по-заземени, бавни, плавни, мудни, спокойни и търпеливи.

Телец обича да постига целите си постепенно и упорито, без да бърза, без излишна припряност и без нерви. Такива ще сме и ние в неделния ден - лежерни. Телец е и чувствен, сетивен знак. Можете да се поглезите с хубава храна, масаж, приятни материи, естетични бижута, изискано питие.

Десислава Враджалиева - астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg