Астро прогноза за 10 септември

  • Сподели:
Астро прогноза за 10 септември

10 септември, понеделник, денят на Луната, която днес се намира в знака Дева и ни мотивира за успешно начало на новата работна седмица.

Девата е практична и прагматична, делова и трудолюбива, концентрирана в службата си, отговорна, подредена и с усет към детайлите. Качества, които могат да ни бъдат много полезни и които ще изявим и днес.

Тази Земна Луна е отлично аспектирана и придружена от още няколко планети, транзитиращи в момента в Земни знаци - Меркурий и Слънце също в Дева, Марс, Сатурн и Плутон в Козирог, и Уран в Телец. Астрологичната обстановка предразполага към материален градеж, израстване в кариерата, професионални амбиции, финансови успехи и много работа, възползвайте се максимално от нея.

Тригонът Меркурий-Уран подпомага всички ни, защото ни дарява с ясна мисъл, интелектуални проблясъци, бърз и услужлив ум, отлични умения за общуване и блестящи идеи. Цели 7 планети са в елемента Земя, а останалите 3 насищат с енергия елемента Вода.

В момента всички представители на Земните и Водните знаци се радват на голямо благополучие, това са хората със Слънце (тоест със зодия), Луна и/или Асцендент в някой от тези зодиакални знаци - Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог и Риби.

В момента Огнените и Въздушните знаци е възможно да се намират по средата на голямо лично или семейно предизвикателство, съветът ми е да стиснат зъби и да изчакат по-благоприятни времена, за да сбъднат мечтите и реализират целите си.

Вчера вечерта беше Новолунието. Ако още сте написали своите Новолунни желания по темите на Дева, направете го днес до 18.20 часа, защото до този час Луната все още е във владенията на този знак, заедно със Слънцето. В 18.21 ч. Луната се премества от Дева във Въздушния кардинален знак Везни.

Везни е знакът на брака и партньорството, на хармонията, красотата и справедливостта. Така че довечера е добре да обърнем внимание на любимия човек до нас, да се посветим на интимната си връзка, ако имаме такава, или да отворим широко очи и да потърсим знаци, че подходящият за нас партньор върви към нас.

Дайте любов от себе си, сътворете нещо естетично и вижте дали няма да срещнете взаимност. И все пак, бъдете внимателни и нащрек, заради квадратурата между Марс и Венера, която ще ни измъчва и днес. Заедно с Уран участват в Тау-квадратура, която ни държи в напрежение, изостря любовните отношения, а понякога се случват и доста непредвидени случки и ситуации в тази сфера.

Имайте го предвид и избягвайте да влизате в излишни и глупави спорове с половинката си. Венера е в Скорпион, в Скорпион е и Юпитер, а Нептун е в Риби, което може да донесе повече драматизъм, страст и сексуалност, на фона на повишена чувствителност, емоционалност и интуитивност.

Ретроградни остават само бавните планети Уран, Нептун и Плутон. Останалите планети се движат директно. Имайте прекрасен и ползотворен понеделник!

Десислава Враджалиева - астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg