Астро прогноза за 19 и 20 декември

  • Сподели:
Астро прогноза за 19 и 20 декември

Луната от вчера вечерта е в Земната Дева, с което промени общата атмосфера в посока по-голяма практичност, усет към детайлите, отговорност, деловитост и подреденост. Понеделник е добър ден да започнем плавно да се движим по списъка със задачи, който си начертахме през уикенда.

Вторник Луната остава в Дева през целия ден. Запазват се тенденциите от понеделник, а именно работливост, грижа за здравето, чувство за дълг, трудолюбие, но и повишено чувство за справедливост и ред, стремеж към перфекционизъм и засилени критичност, взискателност и самокритичност.

Важно събитие от 19 декември: точно в 12.54 ч. на обяд планетата на комуникациите, пътуванията, интелекта, търговията, ума, сръчността и общуването Меркурий влезе в своята последна за тази година ретроградна фаза.

Бъдете внимателни, когато шофирате. Спазвайте Закона за движение по пътищата. Въздържайте се от крупни покупки, особено на техника. Преглеждайте документите и договорите, които подписвате.

Стремете се да общувате ясно и точно. Пазете се от недоразумения. Отдайте се по-скоро на равносметка и анализ на отиващата си скоро 2016 година. Меркурий ще остане ретрограден до 8 януари 2017 година.

Десислава Враджалиева - aстрологически консултации

За връзка: 0887 76 50 59, до 19 ч., vihrogonche@abv.bg, skype - desykv