Астро прогноза за 21 октомври

  • Сподели:
Астро прогноза за 21 октомври

Днес водещият Елемент е Водата. Цели 5 от 10 планети транзитират във Водни знаци: Луната и Нептун съвпадат в Риби, а Венера, Меркурий и Юпитер са в Скорпион. Чувствителни, емоционални и интуитивни сме, склонни да преживяваме всичко много интензивно, лично и страстно. Всичко да ни минава през сърцето. Денят е добър за всякакви изкуства, за творене, за красота.

В същото време Слънцето във Везни и Марс във Водолей допълват астрологичната картина по посока на това да обръщаме внимание на любимия си човек, а също и на приятелите си. Днес може да се отдадем на любовната си връзка или да се видим с другари и съмишленици. Днес може да ни хрумне някоя нестандартна, но много яка идея. И да решим да я претворим в действителността.

А стихията Земя е тази, която осъществява идеите ни на практика, въплъщава ги в реалния свят. В момента в Земни знаци са трите бавни колективни планети Сатурн, Уран и Плутон: "дядо" Сатурн седи на своя трон в амбициозния Козирог, "вуйчо" Уран е в Златния Телец, а "чичо" Плутон също е в Козирог. Строг, но справедлив :) Действайте! Има смисъл. Още повече, че Луната е растяща и върви към Пълнолунната си фаза.

Единствено Огненият елемент все още не е представен в транзитната карта. Представителите на Огнените знаци (Овен, Лъв и Стрелец) ще трябва да почакат до края на месеца, когато нещата ще се раздвижат благоприятно при тях. Засега им е определено труден и предизвикателен период. Учат се на търпение, смирение, устойчивост, оптимизъм и сила.

Квадратурата Меркурий-Марс може да ни направи малко нервни и избухливи всички, да почнем "да бълваме змии и гущери", да станем агресивни в речта и общуването си. Удръжте се по възможност! После ще съжалявате за това как сте се държали...

На мъжете като цяло им е доста по-напечено и напрегнато, отколкото на жените. Това е така, защото и Слънцето, и Марс са наранени: Слънцето - от Уран, Марс - от Меркурий. При жените е дори приятно, късметлийско и уютно дотолкова, доколкото Луната и Нептун правят нежни и хармонични аспекти към Венера, Меркурий, Юпитер и Плутон.

Благословена неделя на всички ви!

Десислава Враджалиева - астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg