Бет Харт идва!

  • Сподели:
Бет Харт идва!

След дълго очакване и няколко отлагания кралицата на рока и блуса, владетелката на емоциите, най-откровеният изпълнител, или както също я наричат „музикалното чудо Бет”, идва в България. Концертът й ще бъде на 25 август 2021, София, на стадион „Юнак”, от 20:30ч.

Бет Харт е първият изпълнител от такава класа, който ще влезе у нас след едногодишното прекъсване, наложено от пандемията. Българската публика явно е сред фаворитите на огнената Бет, защото има привилегията да е втората, с която Бет ще се срещне. Преди това тя ще участва в петдневния фестивал в северната ни съседка High Five Romania Summer Brezoi.

Невъзможното стана възможно, и феновете й у нас отново ще я прегърнат, благодарение на усилията на компания BG Sound Stage.

Турнето, с което Бет ще обиколи Европа и Америка, се нарича The Thankful Tour - като благодарност към живота, към музиката, към Бог. Такава, каквато е Бет Харт – благодарна, искрена, даваща и много обичаща.

Главозамайващ вокалист с уникален тембър, виртуоз на пианото, многолик музикант, преминаващ от джаз и блус до R&B и рок звучене, текстописец и автор на музика, Бет е разпозната като емблема на цяло поколение. Легенди на китарата като Слаш, Джо Бонамаса, Бъди Гай споделят сцената с нея.

Тя пълни догоре най-големите зали - Royal Albert Hall в Лондон,Olympiaв Париж, Ryman Auditorium - и ги покорява, превръща ги в свой дом и свое лично пространство. Оставя публиката без дъх, не само заради музиката си, но и заради пълното си отдаване и откровение.

Наричат я с всякакви имена – „преродена Джанис Джоплин”, „ненадмината рок звезда”, но Бет Харт не може да бъде описана, нито разказана, нито думите да я обхванат. Тя само може да бъде почувствана!

Артистът с най-интимната връзка с публиката, призната от цял свят. Най-откровеният изпълнител, който сцените познават.

Бъдете един от тези, които ще се докоснат до Бет Харт. Да усетите нейната мощ, неподправена емоция, сила, чудовищен талант на музикант, интерпретатор, разказвач и владетел на емоциите. Защото срещата с нея остава следа за цял живот. Това вече го знаят нейните фенове, които я видяха през 2018г.

Закупените билети за концерта на Бет Харт за декември 2019 г. важат без презаверка.