Брус Уилис и Деми Мур в очакване на първото си внуче

  • Сподели:
Брус Уилис и Деми Мур в очакване на първото си внуче

Все пак добрите новини в семейството не закъсняха и бившите съпрузи ще посрещнат заедно първото си внуче от най-голямата си дъщеря - Румър Уилис.

Самата тя съобщи добрата новина, като публикува поредица от черно-бели снимки в Instagram, на които се вижда бебешкото ѝ коремче с партньора ѝ, музиканта Дерек Ричард Томас.

Бъдещата баба, Деми Мур, е по-щастлива от всякога и побърза да публикува снимка от лекарския кабинет, където Румър е на редовен преглед.

Ема Хеминг Уилис, която е омъжена за бащата на Румър, Брус Уилис, също сподели снимката и написа:

''Въодушевени сме за Румър и Дерек - това е щастлива новина!''

Междувременно семейството на Уилис цени всеки миг прекаран с него и се моли за коледно чудо, докато легендарният актьор продължава да се бори с афазията. Всички те са се събрали заедно в Айдахо, за да отбележат празниците.
Когато бившата съпруга Деми Мур не може да бъде с Брус, тя му се обажда, за да чуе той гласа ѝ, съобщи източник, близък до семейството.
Неназованият източник добави, че 67-годишният Уилис вече не може да говори много и изглежда, че не разбира това, което другите му казват.

През месеците, откакто актьорът се оттегли от десетилетната си кариера в Холивуд, той и бившата му съпруга се сближиха още повече, докато настоящата му половинка Ема се опитва да му помогне да общува свободно.

Семейството обяви още през март, че 67-годишният актьор страда от афазия - разстройство, което се отразява на способността му да говори и разбира езика.
Оттогава състоянието му се е влошило, съобщи близък до семейството източник пред RadarOnline, и сега семейството му се събира, за да прекарва всеки възможен момент заедно. 

''Те знаят, че той няма да е вечно наоколо. Затова ценят всеки един момент", казва източникът.