Семейството на Брус Уилис се надява на коледно чудо

  • Сподели:
Семейството на Брус Уилис се надява на коледно чудо

Семейството на Брус Уилис цени всеки миг прекаран с него и се моли за коледно чудо, докато легендарният актьор продължава да се бори с афазията.

Цялото семейство са се събрали заедно в Айдахо, за да отбележат празниците.
Когато бившата съпруга Деми Мур не може да бъде с Брус, тя му се обажда, за да чуе той гласа ѝ, съобщи източник, близък до семейството.
Неназованият източник добави, че 67-годишният Уилис вече не може да говори много и изглежда, че не разбира това, което другите му казват.

През месеците, откакто актьорът се оттегли от десетилетната си кариера в Холивуд, той и бившата му съпруга Деми Мур се сближиха още повече, докато настоящата му половинка Ема Хеминг се опитва да му помогне да общува свободно.

Семейството обяви още през март, че 67-годишният Уилис страда от афазия - разстройство, което се отразява на способността му да говори и разбира езика.
Оттогава състоянието му се е влошило, съобщи близък до семейството източник пред RadarOnline, и сега семейството му се събира, за да прекарва всеки възможен момент заедно. 

''Те знаят, че той няма да е вечно наоколо. Затова ценят всеки един момент", казва източникът.

Както правят всяка година и тази няма да бъде изключение, и семейството са заедно в Айдахо за празниците, а дъщерята на Уилис, 28-годишната Талула, наскоро сподели снимка, на която е прегърнала майка си, докато баща ѝ стои наблизо и гледа кучето на Деми, Пилаф.

"Това винаги е било специално време. Семейните традиции, които обичаха, продължиха, както пижамените партита, така и вечерите на игрите. Има дни, в които те виждат проблясъци на стария Брус, но те са краткотрайни и далечни. Изглежда, че той се отдалечава все повече от тях и това разбива сърцето им. Момичетата не могат да си представят Коледа без Брус. Болезнено е да се наблюдава влошаването на състоянието му. Всичко, което могат да направят, е да му кажат, че го обичат, и да се молят за коледно чудо'', казва източникът.

Друга снимка показваше как Брус нежно се държи за ръка с Ема, докато седят един до друг на масата. Брус и Ема се ожениха през 2009 г. и заедно имат две дъщери Мейбъл и Евелин. 

Преди това звездата от "Умирай трудно" беше женен за Мур от 1987 до 2000 г. Двамата имат дъщери Румър, Талула и Скаут.

По-рано тази година семейството на Брус обяви, че той ще се оттегли от актьорската си кариера поради диагнозата му афазия.

''Това е наистина труден момент за нашето семейство и сме много благодарни за вашата непрестанна любов, състрадание и подкрепа. Преминаваме през това сплотени и искахме да привлечем неговите фенове, защото знаем колко много означава той за вас, както и вие за него.''