Четири неща, които никога не прави умната жена когато е във връзка

  • Сподели:
Четири неща, които никога не прави умната жена когато е във връзка

Това са нещата, които никога не си позволява да прави умната жена, когато се намира в дълга връзка. Тя ясно осъзнава, че не навреме отприщените емоции, разрушават хармонията и всяват раздор между партньорите, затова никога не прави тези неща особено ако държи истински на своя партньор.

Нещата които умната жена никога не прави:

1. Да се съмнява във верността на своя партньор

Щом е избрала своя спътник в живота, тя трябва да му има нужното доверие, както и да е сигурна в него самият. Съмнението в повечето случаи е просто плод на нашето въображение и когато една жена допусне то да ръководи нейното съзнание, мигновено започват да се пораждат недоизказани думи, които след време се превръщат в неизбежни скандали.

Умната жена дава нужната свобода на своя партньор и вярва в неговата вярност. Тя не си затормозява мислите с неща, които биха я изкарали извън строя и биха променили, така дълго изгражданият семеен уют. Когато няма реални доказателства за това, че мъжът до нея, не ѝ е напълно верен, тя не се вглъбява във всеки един маловажен детайл в своята връзка, който може да изкара на показ някакви мръсни тайни на нейната половинка.

Умната жена знае своята цена и не си затормозява мислите с неща, които не зависят пряко от нея самата. Тя знае, че е достатъчно силна за да се справи с всичко, което би и предложил животът и затова, не се самонавива излишно.

2. Да манипулира и използва своя партньор
Умната жена не си губи времето в манипулации и интриги, тя знае своите приоритети и те са свързани с взаимното благо и съвършеното партньорство. Никога нищо по-различно от това не би я подлъгало да си губи времето в неща, които могат да съсипят отношенията ѝ с любимия човек.

3. Да обвинява мъжът до себе си, за собственото си нещастие и неудовлетворение, от тези отношения
Тя е наясно, че за нейният собствен избор, единственият виновник е тя самата. Умната жена просто знае кога да постави точката. Тя никога не остава във връзка, която ѝ носи тъга и нещастие, тя няма да го причини, нито на себе си, нито на своят партньор. Просто ще приключи тези отношения и ще потърси своето щастие другаде.

4. Да се стреми да откъсне партньора си от неговото близко обкръжение и най вече от приятелите му
Умната жена се стреми да направи мъжа до себе си щастлив, още повече когато вижда в него всеотдаен любим, който е готов на жертви в името на нейното собствено благо. Точно поради тази причина тя е наясно, че когато започне да го контролира, задушава и да го откъсва от близкото му обкръжение, тя рискува да изгуби неговото уважение и любов.

Връзката се крепи на взаимни компромиси и когато искаме нашият партньор да се чувства спокоен и щастлив в нея, ние трябва да му даваме нужната свобода и да го обичаме, такъв какъвто е. Няма нищо лошо в това мъжът да излиза, да разпуска и да се забавлява и единственото, което може да направи умната жена в този момент, е просто да последва примера му - да разпуска и да отделя време и за собственото си забавление, защото когато и двамата партньори получават това което искат в тези отношения, те трудно поглеждат встрани и търсят нов човек в живота си. 

Бъди готов да получиш, това, което си дал!