До една силна жена има място само един силен мъж

  • Сподели:
До една силна жена има място само един силен мъж

Жена със самочувствие е уверена жена и умело показва на околните, че е сигурна в своята женственост. Такава жена има нужда само от силен мъж, с който редом да препуска из дебрите на живота! Ако до вас стои силна жена, а вие не знаете как да реагирате – дали да поемете към нея или да отминете.

Преди да вземете каквото и да било решение много добре си помислете кой сте и що за човек стои пред вас. Силната жена е бижу! А като всяко бижу тя може да краси само специална дреха – представете си да сложите ръкавел на пижамата, освен, че бихте изглеждали нелепо, може и да се нараните.

Ето що за човек е една силна жена, какво цени и какво е важно за нея:

1. Прямота

Силната жена говори без заобикалки. Тя не понася метафори, не разбира от тънки намеци и празни думи. Тя е човек на действието и уважава само тези, които обичат сами да решават проблемите си. Ако от нея ви трябва нещо, кажете й какво искате направо, не търсете заобиколните пътища. Такива, които да достигат до силна жена няма!

2. Отношение

Силната жена не прощава ако я забравите или не й отделяте внимание. Това, разбира се, може да се каже и за други типове жени, но ако слабата ще се опита да отдаде на нещо вашата разсеяност и да потърси как да ви оправдае дори и пред себе си, силната обаче няма и да се замисли и ще ви отреже завинаги.

Такава жена не можете да си позволите да я игнорирате и да си мислите, че като се появите с букет цветя, тя ще забрави всичко. Тя изисква от всички внимание и ако не го получи от вас, ще намери кой да и го засвидетелства.

3. Ревност

Силната жена не може да бъде накарана да ревнува, това е закон. Никакви детински опити да й докажете, че от вас се интересува някоя друга няма да й минат.. Силната жена е уверена в себе си. Тя знае да цени себе си и за кого е достойна.

А дали вие сте достоен за нея – ако се опитате да я заставите да ревнува, тя само ще заключи, че след като веднъж ви е обърнала внимание и не успявате да го задържите, то значи не струвате.

4. Ум

Силната жена никога няма да падне на вашето ниво, за да се чувствате вие добре и по-пълноценен. Вместо това тя ще изиска от вас вие да се качите на нейното ниво. Разговаряйте с нея на всякакви теми. Голяма грешка ще направите ако прецените, че с нея може да се говори на тема интересуваща само жените.

Ако разбере, че се правите на снизходителен, тежко ви. За силната и умна жена е интересно всичко, и за разлика от вас, тя може едновременно да мисли за няколко абсолютно различни неща. Тя цени умния събеседник и иска от него същото за себе си.

5. Решителност

Проблем за всяка силна жена е че трудно намира равен по сили на нея мъж. От всичко на света, тя цени най-вече хората, способни да вземат решения. Тя няма да ви се разсърди ако вие вземете решение вместо нея, дори н апротив – ако сте в състояние да мислите, тя дори с лекота ще ви предостави тази възможност.Тук обаче има една уловка – винаги се съветвайте с нея и се информирайте за нейните желания.

6. Неуважение

Силната жена няма да търпи неуважение и никога няма да ви го прости. Никакви цветя, бонбони и бижута няма да ви помогнат, ако по ваша вина тя е станала обект на неуважение или пък вие сте я пренебрегнали. Това е съвсем логично – пренебрежението към една жена би могло да бъде само постъпка на слаб мъж, а както вече казахме, подобни персони не са по вкуса на силните жени.

7. Поддръжка

Ако ви трябва партньорка, която само да повтаря като папагал "Прав си, скъпи", то силните жени не са за вас. Те никога не биха се съгласили с вас, само за да погъделичкат егото ви и да се почувствате голям мъж. Такава жена, ако разбере, че грешите, веднага ще ви го каже.

По отношение на подкрепата, която бихте могли да получите, една силна жена ще бъде с вас до последния момент, а не само във времето когато печелите и късметът е а ваша страна. Единственото условие обаче е отношенията ви да са равнопоставени.

8. Предвидимост и плануване

Със силна жена могат да бъдат правени всякакви дългосрочни планове, защото тези жени са предсказуеми. Ако вие се опитвате да организирате нещо, такава жена не би стояла безучастно настрани, тя не и се предала, дори и положението да изглежда отчайващо и пълен провал.

9. Закон

До силна жена може да стои само силен мъж. Ако вие се срещата с такава натура или сте женен за нея, повече от длъжен сте да се гордеете с нея, да я уважавате и винаги да искате нейното мнение. Ако обаче сте слабак – пригответе си кърпичка да й помахате за сбогом, каквото и да правите, няма да я задържите.

Източник: kanal3.bg