Дженифър Лопес и Бен Афлек в търсене на нов дом

  • Сподели:
Дженифър Лопес и Бен Афлек в търсене на нов дом

Изглежда, че всичко върви отлично между Дженифър Лопес и Бен Афлек.
Дълги семейни обяди, разходки в Хамптън с децата на Джен, романтична среща в Бевърли Хилс и папараци, които ги улавят в моменти на взаимна обич. Сега двойката е напът да направи още една голяма крачка. За някои това е годежен пръстен, а за други - ключ от бъдещ общ дом.

Таблоидът TMZ разкри новината, хващайки двойката да си избира имоти в Лос Анджелис. Градът, в който живеят и двамата и където Дженифър се е преместила, за да бъде по-близо до Бен. Също така според TMZ, един от имотите, на които двойката е била на оглед, е вила с осем спални и дванадесет бани за общо три хиляди квадратни метра на стойност 65 милиона долара. Супер луксозна вила, в която лесно биха могли да се настанят двете холивудски фамилии, включително петте им деца. 

В същото време обаче близък до двойката източник, споделя, че Джен и Бен не са готови все още за съвместно съжителство: „Като добър приятел той придружи Дженифър в търсене на новия ù дом". 
Единствено двойката знае най-добре каква е цялата истина около тази история. Ние ще следим събитията с интерес и ще се радваме на техния втори шанс за щастие.