Джей Зи се научил да плува заради дъщеря си

  • Сподели:
Джей Зи се научил да плува заради дъщеря си

Рапърът и продуцент Джей Зи призна, че се е научил да плува едва след като се e  родила първородната му дъщеря Блу Айви. Музикантът споделя, че след като тя се появила на бял свят преди 9 години, животът му се променил коренно и в един момент си замислил, че ако някой път тя падне във вода и той не може да я спаси, защото не може да плува… и така се научил да плува. Двамата със съпругата му Бионсе имат и още две дечица – близнаците Сир и Руми, които следващия месец ще станат на 4.

Невероятно е! Да си родител е много надграждащо. Не можех да плувам преди Блу да се роди. Но някакси отвътре ти идва как да се грижиш за децата. Това е метафора за нашата връзка“,споделя Джей Зи пред The Shop: Uninterrupted.

През февруари Джей Зи разбра, че ще бъде въведен в Рокендрол залата на славата. Той споделя шеговито, че дъщеря му изобщо не обърнала внимание на този факт и не се развълнувала. „Водех Блу на училище, когато ми се обадиха да ми кажат за Залата на славата. Казах си, че това трябва да се отпразнува. Когато стигнахме до училището й казах да ми даде голяма целувка, защото баща й влиза в залата на славата и тя ме погледна и ми каза просто „Чао, тати“, разказва още Шон Кори Картър, както е истинското име на изпълнителя.

Преди месец той разкри пред The Sunday Times, че най-важното за него и Бионсе е децата им да са щастливи и да вървят по своя път. „Да се чувстват обичани е най-важното, от което се нуждаят децата“, казва Джей Зи и категорично заявява, че двамата с жена му винаги ще ги подкрепят и ще ги съветват, но няма да им налагат какви да бъдат. През последната година, заради ситуацията с разпространението на коронавируса, семейството е прекарало повече време заедно – нещо, което не им се е случвало никога.