Грешките, които жените допускат в една връзка

  • Сподели:
Грешките, които жените допускат в една връзка

В желанието си всичко да върви по вода и да бъде безоблачно, както при мъжкия пол, така и при женския, се наблюдават значителни грешки, които успяват да допуснат и да разтресат основите дори и при едни дълготрайни и здрави отношения, затова сега ще наблегнем на тези грешки, които дори неволно допускат представителките на женския пол в своите отношения с партньора.

Вслушват се в други хора 

Една от честите грешки при двойките е, че позволяват на други хора да заплитат и да дърпат конците в техните отношения. Връзката е изградена от двама души и за да може да се запази пълната и цялост, нещата трябва да останат точно по този начин, без да допускаме в отношенията да се намесват и трети лица, които не винаги са наясно с малките подробности от ежедневието на партньорите.

Ненаситни и сладострастни 

Голям процент от жените предпочитат да заместят усещането си за някаква липса, като се отдадат на страстни изживявания с друг човек. Често пъти жените не успяват да получат желаното в своите връзки и ги кара да потърсят, това което им липсва в някой друг.

За огромно съжаление в голям процент от тези случаи, жените разбират какво са изпуснали едва, когато вече са стъпили на криво и са застрашили своята връзка, тогава започват да осъзнават, че това което толкова дълго са търсели, в действителност е било близко до тях.

Власт и подчинение 

Не малък процент от жените си представят, че връзката трябва да подлежи на някакъв контрол и именно жената е тази, която трябва да дърпа конците в нея, но това упражнение е способно да предизвиква безбройни конфликтни ситуации и да нажежи допълнително обстановката, тъй като на никой мъж по света не би му допаднало да бъде непрестанно под чехъл и безгласна буква, която е възприемана единствено като страничен наблюдател, без право на избор.

Разточителство 

Голям процент от жените имат една вродена дарба и тя е свързана с мигновеното харчене на всички налични суми. Разточителството е характерна черта за женския пол и жените, които обичат да харчат пари, като полудели и като за последно, са склонни да определят това свое поведение, като жизненоважно вложение в техния външен вид.

Това е и една съществена грешка, която жените допускат във връзките си, тъй като те самите предпочитат да поставят на преден план своите собствени нужди пред тези на половинката, а това не винаги изглежда добре в мъжките очи, които възприемат разточителството като вид егоизъм.

Свръх чувствителни и ревниви 

Голям процент от жените дават твърде голяма свобода на своите емоции, което всъщност създава едно допълнително напрежение във връзките им. Тяхната емоционална природа ги кара да казват неща, които не мислят, както и първо да действат, след което да мислят, което поведение е някак особено плашещо за мъжа, който никога не знае, какво да очаква от половинката си и дали след минута тя няма да е променила своето мнение.

Ревността е също проблем, който може да породи големи конфликти във връзката ни. Голям процент от жените, които ревнуват изпитват някаква несигурност в своите отношения с партньора, което всъщност започва да подхранва едни подсъзнателни страхове свързани с това – ''А, дали той ми е верен?'', ''Сега може би е с друга!'', ''Изневерява ли ми?'' и колкото повече мисли тази жена допуска в главата си, толкова по-голям хаос настава, а мъжът започва да се чувства като в клетка, в която трябва да дава непрестанни обяснения за своето поведение и в която няма право на личен живот и свобода.

Предлагаме ви и: Как да укрепите своята връзка и да подсилите любовта

10 начина да го накараш да се влюби отново в теб

Осем неща, които никога не би направил влюбеният мъж