Хейдън Кристенсен се завръща като Дарт Вейдър

  • Сподели:
Хейдън Кристенсен се завръща като Дарт Вейдър

Феновете на „Междузвездни войни“ имат повод да празнуват завръщането на Хейдън Кристенсен в една далечна, далечна галактика, в която той ще влезе отново в ролята на Дарт Вейдър и ще се изправи срещу Юън Макгрегър в сериала „Дисни +“ за учителя джедай Оби-Уан Кеноби.

Предстои „реваншът на века“, в който Оби-Уан ще се срещне  отново с бившия си ученик и неговия приятел - бившият джедай Анакин Скайуокър. Режисьор на сериала ще е Дебора Чоу, позната от работата си по The Mandalorian.  Действието в „Оби-Уан Кеноби“ се случва 10 години след събитията в „Междузвездни войни : Епизод 3- Отмъщението на Ситите“ от 2005 година, където и бе последното появяване на Кристенсен. Първият сезон на сериала ще бъде 6 епизода, като в него ще се завърнат и актьорите Джоел Еджъртън и Бони Пиес като Оуен и Беру Ларс, чичото и лелята на Анакин Скайуокър.

Беше такова невероятно пътуване с Анакин Скайуокър. Разбира се, Анакин и Оби-Уан не бяха в най-добри отношения, когато ги видяхме за последно ... Ще бъде интересно да видим какво подготвя за всички нас Дебора Чоу. Радвам се да работя отново с Юън. Чувствам се добре да се върна като Дарт Вейдър", споделя Кристенсен.

Юън Макгрегър споделя пред Deadline, че "най-красивото нещо" за завръщането в образа на Кеноби е, че "това ще ме срещне отново на снимачната площадка с Хейдън Кристенсен. Ще бъде невероятно да се съберат нашите герои отново, много неочаквано. Надяваме се, че ще ви хареса толкова, колкото и ние ще се радваме да го направим“.