Идеалният мъж – 16 начина да го разпознаем

  • Сподели:
Идеалният мъж – 16 начина да го разпознаем
  1. Той е лоялен и на него може да разчитате за всичко. Той показва на любимата си, че тя е единствена за него и не би я наранил за нищо на света.
  2. Той е добър партньор – успява да помогне не само на семейния бюджет, но има желание да се включи от време на време и към домакинските задължения.
  3. Той притежава чувство за дълг – не би пренебрегнал и зарязал половинката си заради страха от задължения, проблеми или друга жена.
  4. Жените определено си падат по великодушни и щедри мъже, които са готови винаги да се отзоват и да помогнат на нуждаещите се.
  5. Идеалният мъж е смел – за една жена е прекрасно да чувства в партньора си сигурност, да знае, че е в добри ръце.
  6. Идеалният мъж не е мамино синче – той е достатъчно умен и интелигентен, сам без подкрепата на майка си да взима решения.
  7. Той е уравновесен и прибран в споровете, знае как да запази добрия тон и никога не би посегнал на жена.
  8. Той не е мърляч и с неугледен вид – подържа тялото, косата и дрехите си в приличен вид. Държи на хигиената си и има стил на обличане.
  9. Притежава здраво и стегнато тяло – не винаги това е от значение, но е добре мъжът да изглежда подържан и силен.
  10. Той не прикрива чувствата си от любимата – достатъчно мъжкар е, за да седне на масата и да каже какво не му харесва, какво го притеснява и мъчи. Той не таи всичко в себе си с цел да се хареса винаги, не е женчо, напротив, той е достатъчно смел, за да тропне по масата, ако почувства неправда.
  11. Той успява да покаже нежност и топлота на любимата си. Обича да й прави романтични жестове и изненади, за него щастието на жена му е от изключителна важност в приоритетите му.
  12. Той не забравя да прави комплименти на любимата си.
  13. Той не е прекалено горд и знае, че е необходимо човек да прави понякога компромиси.
  14. Идеалният мъж не живее за хазарта, алкохола и леките жени.
  15. Той е надежден, работлив и способен да се грижи за любимата.
  16. Той притежава чувство за хумор и когато ви е тъжно с лекота може да ви накара да забравите за проблемите и да се усмихнете.