Има едни такива мъже...

  • Сподели:
Има едни такива мъже...

Има едни такива мъже - активни в живота, но не и във "Фейсбук". На върха на собствените си класации, не в публичните.

Мъже, които са мъже не само в гащите, но и в главите си - в постъпките си. Знаят колко могат, кога могат. Търсят качество, не количество. Думата им тежи, колкото и делата. Директни, искрени, точни. Никога няма да ти се наложи да разсъждаваш какво има между думите, защото казват всичко ясно.

Не лъжат, не играят, не манипулират. Ако искат да бъдат с теб - ще бъдат само с теб и няма и да драснат ред на някоя друга.

Ако понякога си кисела и тъжна, няма да се отдръпнат, а ще искат точно те да оправят настроението ти, въпреки че знаят, че вината е някъде другаде. Но нали в това се корени мъжката сила - в женската слабост.

Има едни такива мъже, които работят неуморно. Имат мечти, които очакват да се сбъднат и са напълно наясно, че феята на зъбчетата не съществува, а цялата отговорност по осъществяването им е в техните ръце.

Лягат в полунощ, стават с първи петли. Не спират, никога не спират. Категорични са. Не се задоволяват с малко. Не търсят евтина стока - тя не ги впечатлява. Търсени са, искани са. И няма как да не са - те са впечатляващи!

Миришат на тестостерон и няма значение възрастта, расата или културата им, а самото свободата на личния избор - да бъдат мъже. С хъс, сила, постоянство и много кураж.

Автор: Силвия Крумова

Още от Силвия може да прочетете в SilviÁmica.