Изискванията към мъжете от жени с високи стандарти

  • Сподели:
Изискванията към мъжете от жени с високи стандарти

Вие сте около 30-те и във вашето съзнание вече се случва нещо по-различно. Приоритетите ви се менят и това, което не е било ванжно на 20, сега изведнъж става жизнено необходимо.

Това, което не сте забелязвали в човека до вас преди десет години, сега е от рашаващо значение за връзката ви.

Ето пет основни изисквания, изключително важни за всички жени, които имат "стандарти" за мъжете. А колко по-добре би било за тези неща да се замисляме още на 20.

1. Мъжът не трябва да злоупотребява с алкохол и/или да се хвали със своите пиянски похождения

В студентските години тези истории ни се струваха забавни, но сега съвсем не е така. По-скоро приличат на неутешителна диагноза.

2. Мъжът трябва да е умен

Преди години ги наричахме загубеняци или зубъри, но истината е, че мъжете, които могат да водят интелектуални разговори са по-интересни от "намазаните" красавци. Пък и без съмнение острият ум е доста възбуждащ.

3. Мъжът трябва да се грижи за своето семейсто

Често са наричани "мамини синчета", но отношението към майката може много да ни говори за поведението към жената. Ясно е, че отрицателното отношение към собственото му семейството говори за отсъствие на семейни ценности, уважение и приоритети.

4. Мъжът трябва да владее етикета в общуването

Жената с високи стандарти няма нужда от човек, който да отговяра на смс-ите само с емотиконки или да пише в 2 през нощта. Трябва й такъв, който въпреки че може да напише нормално съобщение, все пак предпочита да звънне и да планира среща с нея. Такъв, който може да се изразява правилно и адекватно.

5. Мъжът трябва да уважава жената до себе си

Той не трабва да използва обидни думи по нейн адрес. Трябва да е джентълмен, тактичен и учтив. Той трябва да уважава жената, нейното мнение, да се отнася с нея като с равен и да й помага с каквото може.