Как да разберете, че сте попаднали на пълен мухльо

  • Сподели:
Как да разберете, че сте попаднали на пълен мухльо

Срещите винаги носят своите рискове и не винаги се развиват по начина, по който желаем.

Много пъти късно разбираме, че сме попаднали на неподходящ човек и просто сме си изгубили времето с него, затова сега ще ви разкрием няколко начина, чрез които по-лесно да забележите, че срещу вас е застанал пълен мухльо.

1. Мъжко поведение – От километри си личи, дали срещу вас е застанал истински мъжкар или мамино синче, винаги може да го разпознаете по стойката, жестовете и цялостното му поведение. Истинският мъжкар няма да се замисли, когато има даден проблем, той ще застане пред вас и ще го реши, докато маминото синче, ще се вайка и няма да знае изхода от тази ситуация.

Истинският мъж определено излъчва силен тестостерон, по който лесно бихте могли да го разпознаете в тълпата от неподходящи мъже.

2. Сметката – Докато пълният мухльо се спотайва, когато настъпи момента да се плати сметката, истинският мъжкар дори не го и коментира, постъпва джентълменски и щом срещу него е застанала дама, той е длъжен да я накара да се чувства на ниво.

3. Теми на разговор – Мухльото, колкото и да върти и да суче, все се спира на темата за майка му или домашните му любимци или пък още по-лошо, той е изключително несъобразителен и дотолкова е бил обладан от своята бивша партньорка, че просто не намира друга тема, която би могла да му се стори интересна.

Истинският мъж знае кога какво и как да поднесе на жената седнала срещу него. На първо място, той осъзнава важността от внимание, от комплимент и интересен диалог с тази дама.

Той осъзнава, че темата на разговор не може да се върти единствено около неговия личен живот, хобита и странности, ако все пак иска да опознае тази жена, той ще и отдели нужното време и ще я изслуша с интерес. 

4. Мазен подход – Мухльото винаги подхожда с една мазна усмивка, имаща за цел да предразположи жената и тя да може да откликне на неговите нужди, но същевременно мухльото е неспособен да и отвърне със същото.

Този тип мъже винаги заобикалят темите, които ги притесняват и никога не разкриват детайли от личния си живот, може би защото той е напълно безинтересен, скучен и сив.

Още при въпроса - ''Как предпочиташ, да уплътняваш свободното си време?'' – мухльото няма да има конкретен отговор на него, докато мъжкарят ще започне да говори за своите влечения, хобита и дейности, които силно го привличат.

5. Въпроси – Това е най-лесният начин, чрез който може да опознаете един човек. Чрез правилните въпроси, вие ще успеете да разберете, дали човекът срещу вас е въздух под налягане или забавна и интересна личност. Въпросите могат да бъдат свързани с хобита, спорт, планове, мечти, бъдеще, дори и секс. 

6. Сексуален мачо – Често пъти мухльото започва да си поставя най-различни маски, с цел да бъде харесан от отсрещната страна и забелязан от другия пол, затова избира да подходи, като мъжкар сваляч, който има хиляди бройки зад гърба си и огромен опит в сексуалните упражнения, но всичко това е разбира се, само една негова мечта.

Чрез въпроси директно свързани със секса, позите, честота и нуждите, вие може да разберете дали човекът срещу вас е опитен мъжкар или просто поредният мухльо, който не е видял жена през живота си.