Как да разпознаете 6-те типа мъже

  • Сподели:
Как да разпознаете 6-те типа мъже

1 тип – Мъжът манипулатор

Този тип мъже успяват без проблем да си набавят жертва, поради своите добри умения на комуникация бързо оплитат в мрежите всяка жена, застанала на пътят им. Този тип мъж се стреми да намери жена, която да може да откликва на желанията му и без проблем да я ръководи към собствените си цели. Мъжът манипулатор успява винаги да обърне ситуацията в своя полза и да контролира умело жената до себе си. Дори и за околните да изглежда мил, харизматичен и добър, той определено знае кога и пред кой да си постави маската на най-перфектния мъж, а в същото това време той умело успява да контролира и обработва жената до себе си. Подобен тип мъже са егоисти и мъже, които не се интересуват от чувствата на партньорката си и единствената причина, за да са с нея, е с користна цел и най-вече да изчерпят собствена полза от тези отношения. Мъжът манипулатор така добре се нагажда в ситуацията, че е склонен по всяко  време да нарани и да обърка жената до себе си, той има склонността да спестява истината и да я кара да вярва в неща, които са изгодни само за него самия.

2 тип – Вечният мачо

Този тип мъже полудяват само при вида на жена и за тях е без значение дали тази жена е обвързана или не, защото те са на принципа, че всички жени на планетата трябва да бъдат с тях, тъй като са най-красивите мъже в целия свят и просто е неприемливо да получават отказ. Подобен тип мъже винаги се стремят към лесния флирт, в който не е необходимо да се влагат чувства и думи. Те живеят с тръпката от флирта и от съблазняването. Вечният мачо е целеустремен в това да води записки с имената на всичките си мишени, защото в неговите очи - жената не е жена, а просто бройка. Този тип мъже ходят на места, на които има възможност да попаднат на жени, с които да се пробват – барове, заведения, дискотеки, партита - и животът им се върти изцяло около вечния купон.

3 тип – Мамино синче

Маминото синче е момче около 30 г. или мъж след 40 – те, който си е въобразил, че трябва майка му да се грижи за него през целия му живот. Този тип мъже трудно съхраняват връзката си, защото когато партньорката им забележи, че те не могат да поемат отговорност и за всяка стъпка от живота си се съветват първо с майка си, жената до тях набързо осъзнава факта, че е във връзка  с едно дете, на което не може да разчита. Подобен тип мъже предпочитат спокойствието и уюта, който създават родителите им и точно поради тази причина изпитват силен страх да предприемат стъпката да се отделят и да създадат свое собствено семейство.

4 тип – Мъжът работохолик

Този тип мъж има време единствено за нещата, които са свързани с работата му. Той е изцяло съсредоточен върху кариерата си и не успява да даде нужното внимание и любов на половинката си. Мъжът работохолик не може да се откъсне от ежедневните си задачи, за да отдели време на близките и любимата си, а в главата са му единствено срещи, задачи и работа. Този тип мъже имат навика да затрупват половинката си с подаръци и всякакви глезотийки с единствената цел жените до тях да стоят послушно вкъщи, докато те градят кариера.

5 тип – Истинският мъж

Този тип мъже определено е най-рядко срещаният сред останалите видове, но наистина съществува, не се съмнявайте в това. Този мъж не е перфектен, както и не прави всичко перфектно, но е любящ и искрен към половинката си. Истинският мъж е просто един обикновен мъж, който работи и се грижи за семейството си, той държи на тях и ги поставя на първо място в живота си. Той не лъже жената до себе си за щяло и не щяло, той е отговорен и верен на любимата си. Като всеки мъж той обича да споделя част от времето си с приятелите – така той се разтоварва от умората, натрупана през деня и в това няма нищо лошо. Истинският мъж съществува, мили дами, но най-важното е да можете да го разпознаете правилно сред останалите видове мъже, а може би той е точно мъжът до вас.

6 тип – Старият ерген

Този тип мъже не се блазнят от обвързване и създаване на връзка, защото смятат, че и „сам воинът е воин“ . Старият ерген е отдаден на приятелите си и предпочита да запълва времето си в клюкарстване с тях. Този тип мъже изпитват силен страх от жените или по-скоро от факта, че трябва да се съобразяват с друг човек и да се грижат за него. Старият  ерген е свикнал с начина си на живот и трудно би променил ежедневието си в името на някоя жена. Той е създал свой собствен свят, в който жените са на последно място, а на първо са забавленията, приятелите и самият той.