Как се държат различните зодии след секс

  • Сподели:
Как се държат различните зодии след секс

Всеки има различни нужди, като в повечето пъти те зависят от неговата зодия. За да разберете максимално добре поведението на интимния си партньор след секс, вижте какво е характерно за него според зодията:

Овен

След секс, Овенът започва да си върши задачите. Не, че не придава значение на случилото се между вас. Но те са тооолкова много! А това пусто време все не стига…

Телец

Телецът ще полежи минута-две блажено, ще отиде до кухнята, ще ви донесе нещо за хапване. и учтиво ще бъдете помолени да повторите отново всичко, което правихте в леглото.

Близнаци

Ще ти разкаже виц, след това ще поговори за световната криза, ще изпуши една цигара, пак ще ти разкаже виц, послед една забавна история, заедно с нея още 2-3, ще се върне на глобалните проблеми… А не ти ли се гледа филм?

Рак

Ракът ще мълчи и ще чака вие да кажете нещо мило, романтично. Ако не го направите, дни наред ще виждате необяснима тъга и разочарование в очите му.

Лъв

Лъвът се държи така, все едно нищо не се е случило. Продължава разговора по темата, която обсъждахте и в един момент се чудиш наистина ли правихте секс или изживя една от най-страстните ти фантазии?

Дева

Не се чувствайте неловко, ако Девата се обърне и ви благодари. Или пък ви лепне благодарствена целувка. Все пак й помогнахте не само да изпита удоволствие, но и да се ползва от благотворното влияние на секса – освобождава от стреса, тонизира, пречиства…

Везни

След кратка пауза ще ви попита „Обичаш ли ме?“ Или ще ви каже, че ви обича с идеята да отвърнете със същото. В тази кратка пауза, на Везните са им минали хиляди мисли през главата. Добре ли беше, какво ще стане сега, да го питам ли, не по-добре не, леле, ама колежката как се беше облякла, ужас.

Скорпион

Не можем да ви кажем какво точно ще направи. Но ще ви кажем как ще ви накара да се чувствате. Задоволени, объркани и със смътното усещане, че предстои нещо фатално…

Стрелец

Какво ще направи Стрелецът след секс е почти невъзможно да се предскаже. Може да ви сготви ориз, да ви предложи да основете политическа партия, да ви покани на екскурзия или да ви намекне, че следващия път иска тройка.

Козирог

Той не издава звук, не прави нищо, лежи си със самодоволна физиономия. Астрологията няма обяснение за това. Но почти всеки Козирог след секс изглежда все едно е гладувал с дни, а сега си е хапнал подобаващо.

Водолей

След секс? А изобщо сексът стигна ли до края? Или на врата се звънна, или телефонът му звъня 5 пъти, или се върна законната му половинка? Ако все пак успяхте, сега Водолеят ще се понаконти и ще отиде на среща с приятели.

Риби

Плахо и постепенно ще се приближи към вас, ще ви погледне с дълбок и нежен поглед и тихичко ще попита: „А, целувката?“