Какви болести си поръчваш?

  • Сподели:
Какви болести си поръчваш?

Свикнали сме да възприемаме болестите като нещо естествено. Здрав си, болен си – нормално. Съществува добро и зло – нормално. Дуалност да има. Много хора дори не могат да си представят, че е възможно да има идеално здраве. 

Болестите не са част от живота, те са проблеми. Ако работим по тези проблеми и ги отстраним, ще отстраним и болестите. Забравили сме мъдростта на телата ни. Не слушаме клетките си.

Има много случаи на хора, излекували се с вяра. Нужно е работа с нови убеждения. Има доказателства, че клетката в действителност остава жива неопределено дълго време.

Нужно е да се простим веднъж завинаги с илюзиите си, че материята ни контролира. Ние контролираме материята, с нашите мисли и вярвания. Ние се ограничаваме с нашите собствени убеждения. Околната среда се влияе от мислите ни.

Колко пъти сте си казвали: "Не мога да се променя! Аз съм това, което съм. Не ми върви. Такава ми е съдбата." 

Всяка негативна мисъл, насочена към нас самите, радикално въздейства върху тялото ни и ни пречи да го променим. "Поръчваме" си болест след болест. Това, което мислим, чувстваме и говорим на телата си, е центърът, около който се върти здравословното ни състояние.

Благодарим ли на телата си, че са здрави?

Радваме ли се на всяка една част от нас?

Говорим ли си мили и нежни думи?

Ако отговорът е "не", не се чудете, че често се разболявате.

Как може да искаме да сме болни? Може! Като виждаме това, което търсим! Като вярваме в това, което мислим. Като чувстваме това, което сме свикнали.

Заповядайте на Тренинг "Женска енергия" на 11.04.2016 г. от 19:00 ч.