Кампания на United Partners за Johnnie Walker с участието на родената в Украйна холивудска звезда Мила Йовович е обявена за „най-добра международна комуникационна кампания“ в света  

  • Сподели:
Кампания на United Partners за Johnnie Walker с участието на родената в Украйна холивудска звезда Мила Йовович е обявена за „най-добра международна комуникационна кампания“ в света  

United Partners с две награди от IPRA GOLDEN AWARDS с кампанията на Johnnie Walker “The Walkers: Less Talking, Keep Walking”

Състезавайки се с Vans, Coca Cola, Dove, Lego и много други, кампанията на United Partners „The Walkers: Less Talking, Keep Walking“ за Johnnie Walker спечели в категориите „Международна кампания“ и „Интегриране на традиционни и нови медии”. 

„Кампанията, създадена в сътрудничество с творческа агенция Dept и агенцията за интегрирани маркетингови комуникации United Partners (UP), трансформира известната платформа KEEP WALKING на Johnnie Walker в подходяща за локалните пазари, като обединяващ вик за колективен напредък, точно когато светът се нуждае от прогрес повече от всякога“, сподели Дора Анна Фейес, старши бранд мениджър Уиски в Diageo EPM.

Стратегическото многоканално PR решение демонстрира „упоритостта“ на източноевропейския регион в основата на кампанията.

Партнирайки си с източноевропейската знаменитост Мила Йовович и изработвайки специфичен за пазара подход, екипът на UP създаде изключително уместна и смислена, ориентирана към действие концепция за региона и за местните дистрибуторски партньори, която осигури разговорливост, както и бизнес резултати.

За United Partners тази кампания демонстрира експертизата на агенцията на международния пазар, тъй като по-рано тази година агенцията беше и един от финалистите на The Sabre Awards в категорията “The Diamond Award in Brand Building”.

„През последните няколко години разширихме фокуса си върху международния растеж и победата в категориите „Най-добра международна кампания“, както и „Интегриране на традиционни и нови медии“ е голяма увереност (потвърждение?), че сме на прав път.

Това доказва, че ние сме добре подготвени да помогнем на брандовете на нашите партньори да растат чрез нашата работа на международната PR и маркетингова сцена“ – каза Мария Гергова-Бенгтссон, основател и главен изпълнителен директор на United Partners.