Кати Пери с песен за Покемон

  • Сподели:
Кати Пери с песен за Покемон

Празненствата по случай 25-годишнината от създаването на Покемон продължават с премиерата на нов сингъл и видео на световната суперзвезда Кати Пери - Electric, посветени на анимационните герои.

Любовта на Кати към Покемон датира още от детството й, когато тя играе видео игри. Песента Electric е включена в юбилейния албум Pokémon 25: The Album, който ще излезе през есента на 2021.

"Няма причина животът ни да не е зареден с енергия", пее Кати в наелектрезиращото парче, което празнува радостта, присъща на преживяването от преследването на една мечта с любовта и подкрепата на приятелите.

За създаването на песента Кати работи с The Monsters & Strangerz и Jon Bellion, който участва и в подготовката на хит сингъла й Daisies – песен от новия й албум Smile, както и с Bruce Weigner.

Видеото към Electric е дело на Carlos Lopez Estrada, който режисира и новия филм на Дисни - Raya and the Last Dragon. Кадрите проследяват Кати и Пикачу по време на тяхна разходка в природата и е отражение на това как те са се променили през годините. След цял ден, прекаран заедно, двамата се спират пред фар, за да се насладят на медитация заедно. Кати и Пикачу се телепортират назад във времето до най-ранните дни от музикалната кариера на Katy. Така от фермерски пазар Пери се озовава на първото си клубно участие.