Кейт Хъдсън споделя какви качества е наследила от майка си Голди Хоун

  • Сподели:
Кейт Хъдсън споделя какви качества е наследила от майка си Голди Хоун

За пролетната кампания на луксозния бранд за обувки Стюарт Уайзман "Изживейте всеки момент" 2022 г. Кейт Хъдсън разказва за най-добрите мигове от живота си, благодарение на своята майка Голди Хоун

Кейт Хъдсън отдава на майка си много повече от просто гени. За кампанията на Стюарт Уайзман "Изживей всеки момент" актрисата от "Как да загубиш гаджето си за 10 дни" се завръща като посланик на марката и инициативата този път включва нейната майка. А за Кейт, която е последвала стъпките на Голди, за да изгради успешна актьорска кариера, сътрудничеството на дуото майка-дъщеря носеше специален смисъл.

"Цял живот майка ми ми е служила като пример в толкова много отношения и тя е основата на моите ценности", споделя Кейт в прессъобщението на марката.

"Без съмнение наследих любовта ù към живота, както и всички големи и малки преживявания, които той предлага.
Но тя успя да ми предаде и още нещо - любовта си към модата и обувките Стюарт Уайзман, което направи работата по тази кампания много забавна."

И Голди бе напълно съгласна с настроенията на дъщеря си:

"Всъщност в гардероба ми има отделна част само за обувките на Stuart Weitzman, така че можете да предположите колко бях развълнувана да бъда част от тази кампания. Но нещото, което истински ме радва, е че прекарах цял ден с дъщеря си и гледах как блести около мен с невъобразима радост."

Двете актриси често са били откровени през годините относно черпенето на вдъхновение една от друга. Всъщност един от най-добрите примери, отбелязващи връзката им майка-дъщеря, беше, когато заедно присъстваха на наградите SAG през 2018 г.

"О, боже, с колко време разполагаме?", пошегува се Кейт, когато я попитаха какво е научила от своята майка. 
"Чувствам се късметлийка и благословена едновременно, че имам такъв модел за подражание в лицето на майка ми.
Едно от нещата, които безспорно съм наследила от нея, е чувството ù за състрадателност. Тя ме е научила да проявявам емпатия във всичко, с което се занимавам. Да правя добро и да отвръщам с добро. Да влагам сърце. Както и че семейството и децата, са всичко, което имаме. Това е нашето истинско наследство".

И това истинско наследство продължава стъпка по стъпка.