Кои са най-големите дразнители сред зодиите

  • Сподели:
Кои са най-големите дразнители сред зодиите

1. СКОРПИОН (24.10-22.11)

Планета – Марс

Воден знак

Качество - Неподвижен

Една от най-агресивните, недостъпни и взривоопасни зодии. Скорпионът е изключително конфликтен, готов е да породи спорна ситуация във всеки един момент. Склонен е към болезнена ревност, но в същото време има навика да се заплесва по-срещуположния пол, дори когато е във връзка и така умишлено създава конфликти с човека до себе си. Тази зодия е до болка потайна и недоверчива. Скорпионът се опитва да води политика с всеки и става раздразнителен, когато човекът до него не подкрепя възгледите му. Готов е да пусне отровата си, дори за теми, които са маловажни и пак с целта да победи в спора.

 

2. БЛИЗНАЦИ (21.05-20.06)

Планета - Меркурий

Въздушен знак

Качество - Подвижен

Това е най-двойнствената, двулична, неорганизирана и непостоянна зодия в зодиака. Мислят едно, казват второ и разбира се, в крайна сметка, правят трето. Притежават  голяма доза негативизъм, които лесно успяват да предадат и на околните. Те са изключително разсеяни, могат да ви дадат обещание и точно в следващата секунда да забравят за него. Захващат се със сто задачи едновременно и не успяват да довършат нито една до край. Сменят мнението си и са склонни  да направят от мухата слон. Опитват се да се нагодят към ситуацията и към човека срещу тях, което в повечето случаи е доста неприятно за останалите, когато виждат Близнака как се нагажда с единствена цел - неговото собствено щастие. Изключително приказливи, неспиращи да развиват собствените си теории за всичко, успяват да изнервят и най-спокойния човек на света. Склони са да преувеличават събитията, да допълват истината с неща, които не са се случили.  Искате ли вашата тайна да бъде разкрита на възможно най-много хора и малко поукрасена -единственото, което трябва да направите, е да я споделите с представител на зодия Близнак.

 

3. ОВЕН (21.03-20.04)

Планета - Марс

Огнен знак

Качество - Кардинален

Раздразнителни и избухливи, те не зачитат чувствата на другите. Не успяват и да изслушат отсрещния човек, без да повишат глас или да го прекъснат. Твърдоглави, неуравновесени, любопитни, Овните се опитват да разберат всичко, дори и неща, които не ги засягат лично. Доста често тяхното любопитство граничи с нахалство. Искаш ли човек да те закопае с думи и да те изкара извън равновесие, започни спор с Овен. Тази зодия е изключително разсеяна, отиват за едно до магазина и докато стигнат са забравили къде са тръгнали. В семейните финанси не може да се разчита на тази зодия, защото  са склонни да пилеят пари за ненужни вещи, след което влизат в заеми, за да поправят нещата, но някак не им се получава и това.

 

4. ДЕВА (23.08-22.10)

Планета - Меркурий

Земен знак

Качество - Подвижен

Стигнахме и до най-големия дразнител в Зодиака. Девите са изключително критични, ограничени, заядливи. Смятат се за нещо повече от останалите, въпреки че  мислят бавно и не могат сами да взимат решения, но разбира се са заредени и с достатъчно количество гордост, която не им позволява да си признаят, че не успяват да направят нищо без помощта на останалите. Те са прекалено детайлни, егоистични и стиснати. Девата е способна да те изкара извън баланс, само с критичните си и постоянни забележки - от това дали си изгасил лампите, до критики за външния ти вид. Това е зодията, на която просто не може да се угоди, независимо колко усилия сте положили, за да се случи това. Пред всичко останало, на първо място поставят собствените си желания. Рядко се интересуват от чувствата на другите. Готови са да провеждат разговори на абсолютно безсмислени теми и да се вглъбяват във всяка незначителна подробност. Животът им, преминава в постоянно клатушкане - от  безкрайна нерешителност до бурен ентусиазъм.