Кои са най-капризните зодии

  • Сподели:
Кои са най-капризните зодии

Скорпион

Това определено е една от зодиите, която е свикнала винаги да получава това, което иска и не би се задоволила толкова лесно с нещо друго по-различно от желанието им. Скорпионът знае какво иска и неговият каприз е свързан по-скоро с малките и незначителни щрихи, които просто дразнят окото му. С цел да стане това, което са си наумили, Скорпионите могат да бъдат прекалено амбициозни и дори избухливи. Те са свикнали тяхната дума винаги да бъде закон и както се казва – „винаги да са начело на глутницата“ или просто „да въртят парада“. И, ако всички тези неща не се случат, Скорпионите се превръщат в малки разглезени дечица, на които току-що сте им отнели любимата играчка. Имат склонността да капризничат за най-различни неща -  от това, че дрехата, която са решили да облекат не е изпрана, до храната, която сте им поднесли, но те няма да ви спестят факта, че не е по-техния вкус и просто ще ви накарат да сготвите нещо, което би им харесало.

Близнаци

В главата на Близнаците се въртят милион мисли и техните желания се зараждат за секунди, но и за секунди изчезват. Може преди малко да са си мечтали страшно много за нещо и след минути просто да си променят избора. Те самите трудно могат да разберат точно какво искат поради големия мащаб на прелитащи желания в главата им и точно поради този факт са склонни да капризничат дори за нещо, което няма минимален шанс да се получи. Те могат да мрънкат с часове. Жените Близнаци са склонни да капризничат почти за всичко – за храна, облекло, за това, че им е прекалено топло или пък прекалено студено, и тяхното мрънкане на моменти граничи с истинска досада за околните, които слушат и търпят прищевките им. Близначките понякога капризничат просто, защото не могат да намерят подходяща тема за разговор, а определено обожават да бъдат и център на внимание, както и непрекъснато някой да им угажда на безкрайните капризи. Близнаците могат да подлудят човека до тях с неспиращите си желания и искания, но това просто е част от нрава им.

Дева

Девата има склонността да вярва, че всичко около нея трябва винаги да става по нейните правила и ако това не се получава тя започва да изпада в истерия и на преден план излизат нейните безкрайни и досадни на моменти - капризи. Тази зодия е способна винаги да намери причина, за да мрънка и капризничи. Дори и да сте направили нещата перфектно, капризната и вманиачена  Дева ще ви накара да започнете от начало, защото за нея трудно нещо би било по вкуса й. Оплакванията на Девата са почти постоянни и за нея е изключително важно да си намери подходящ слушател, на когото да сподели дразненията си или по-скоро вечните капризи. Капризите на Девата могат да се състоят в това, че не харесва метода ви на работа, диша ви във врата и ви кара за милионен път да направите едно и също упражнение. Девите носят добро сърце, но имат навика непрекъснато да са недоволни от нещата, които ги заобикалят, както и от най-близките си хора, защото техните капризи помрачават реалния им поглед над случващото се около тях.