Козирог: Талант, самочувствие и самооценка - астро прогноза за 2021 г.

  • Сподели:
Козирог: Талант, самочувствие и самооценка - астро прогноза за 2021 г.

Представяме ви прогноза на Гал Сасон за зодия козирог през 2021 г. 

Козирог: Аз използвам

Моята ценност: талант, самочувствие и самооценка

През последните три години вашият управител – Господарят на кармата Сатурн, пътува в знака ви заедно с Господаря на смъртта Плутон. През 2019 в списъка с гости трябваше да включите и Южния възел, а през 2020 Юпитер също настоя да се присъедини към купона.

Планетите се натъпкаха във вашия знак, без да спазват елементарна социална дистанция. Споменатият по-горе съвпад на Сатурн и Плутон в Козирог започна на 12 януари 2020 г., поставяйки началото на 40-годишен цикъл, който ще промени начина ни на справяне с основните аспекти на вашия архетип: обществена структура, банкова система, икономика, енергийни източници, политика и ресурси.

Изминалата 2020 беше година на Козирога, приютил Сатурн, Плутон, Минерва, Юпитер и Южния възел. Тази впечатляваща компания застави всички ни да се съсредоточим върху своята кариера, дефиниция за успех, амбиции и отношение към висшестоящите и другите авторитети, за да ги преосмислим, променим и трансформираме.

Усетихме ефекта на промяната в бурните социални вълнения, обхванали целия свят. Силите, които олицетворява вашият знак: традиция, уважение към миналото и консервативен мироглед, бяха похитени от самопровъзгласили се политици популисти, а вие гледахте с ужас как екстремисти взривяват бомби в името на същия бог, комуто служите вие.

През цялата пандемия чувствахте тежестта на света върху плещите си.

Но кошмарът свърши.

Сатурн и Юпитер напуснаха вашия знак, а Плутон, който е заседнал там от 2008, ще се изнесе през 2024 година. Накъде са се запътили ли? Ами към съседа ви, Водолея. Да видим сега как смахнатите хипстъри ще излязат наглава с тях…

Последните три години ви дадоха шанса да промените своя облик и да преоткриете себе си, а това означава, че имахте възможност да коригирахте и собствената представа за себе си.

Звездите бяха благосклонни към всеки от вас, който поиска да промени своето име, облекло, имейл, местожителство, външност, стил, възгледи за живота, професия, любовна карта и всичко останало, което ви определя. Иначе казано, последните три години ви направиха нов човек.

Какво следва, Козирози?

През идните две години ще бъдете приканени да преразгледате своите ценности и начините, по които изкарвате прехраната си, за да станат съвместими с новата ви самоличност.

За последно управителят на знака ви Сатурн беше в дома на парите, талантите, самооценката и ценностите в периода 1991–1993. Припомнете си това време: какво разбрахте тогава за своите доходи и финанси?

По принцип Сатурн задава простички въпроси като например: отговаря ли начинът, по който печелите парите си, на ценностната ви система? Добре ли се чувствате на това поприще? Използвате ли истинските си дарби и таланти?

Ако повечето ви отговори са утвърдителни, Юпитер и Сатурн ще отворят пред вас пътища да увеличите доходите си, но ще изискват да се трудите усилено, да бъдете дисциплинирани, да поемате повече отговорности и от време на време да преодолявате различни изпитания.

Ако обаче не харесвате това, с което се занимавате; ако ви се струва, че на работното място сте недооценени или се чувствате потиснати, сега е най-добрият момент да решите този проблем.

Като казвам "сега", имам предвид последните 600 години. Комбината от Сатурн (фокусирането) и Юпитер (разширяването) може да ви помогне да намерите нова работа, да смените своето амплоа, да инвестирате в талант, който не сте използвали досега.

С една дума, да промените всичко, което ви се иска, за да достигнете истинския си потенциал.

Цялата прогноза на Гал Сасон може да намерите в книгата му "Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака" от издателство "Кибеа".