Луна в Дева

  • Сподели:
Луна в Дева

Лунните транзити са бързи транзити. Това е така, защото Луната се движи доста бързо и за около месец успява да премине през всички 12 зодиакални зони, тоест през целия кръг на Зодиака. Средно на всеки два дена и половина Луната се премества от един в друг зодиакален знак.

Винаги, когато Луната транзитира в Дева, всички ставаме по-делови, практични, прагматични, взискателни, критични и самокритични.

Зодиакалният знак Дева се намира под управлението на Меркурий, също както е и знакът Близнаци. Затова по време на Луна в Дева е добре да бъдем активни, работливи, целенасочени, вършещи, правещи, служещи.

Подходящи дейности по време на този лунен транзит са: учене, обучения, пътувания, общуване с другите хора, боравене със словото и занимания, свързани с хигиената, реда, почистването, подреждането, работата, здравето.

Земната Луна предразполага към доминиране на материалния свят, да жънем успехите от труда си, да получим финансови възнаграждения.

Дева и управителят й Меркурий отговарят за комуникациите, образованието, пътуванията. По време на Луна в Дева ставаме по-любознателни и подвижни. Затова Луната в Дева ни прави едновременно умни и общителни, гъвкави и адаптивни, грижовни и прагматични.

Луна в Дева - когато Луната преминава през съзнателната Дева, сме коректни, съвестни и изпълнителни. Вероятно сме прави, но е хубаво да го кажем добре.

Десислава Враджалиева - астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg