Любовта и зодиите – Козирог, Водолей и Риби 

  • Сподели:
Любовта и зодиите – Козирог, Водолей и Риби 

Любовта е чувство, емоция, страст – нещо, без което не можем да съществуваме правилно. Чрез любовта, ние получаваме нужната топлина, закрила, нежност, споделеност. Ще разгледаме как се отразява това така съвършено чувство на зодиите – Козирог Водолей и Риби.

Козирог
Козирогът е традиционен, но и дълбоко романтичен човек, който трудно показва своите чувства и се нуждае от партньор, който да разбира неговата уязвимост и свенливост. Козирозите са прекалено практични, свикнали са сами да ръководят собствения си живот, без да разчитат на никога, но все пак и за тях идва момента, в който усещат силната нужда от това, да имат някой който да се грижи за тях. Някой, на когото да могат да разчитат. Козирогът търси партньор, който да е благонадежден и стабилен, като него самия.

Определено това не е една от най-романтичните зодии, по-скоро Козирогът е реалист, който знае как се изгражда отношения, но първо трябва да е сигурен, че времето и жертвите ще си заслужават, преди да се впусне в каквато и да било връзка. Козирозите мечтаят за човек, който е упорит и притежава вътрешна сила да довършва нещата докрай.

Представителите на тази зодия на моменти могат да изглеждат студени и пресметливи, но това просто е техният начин да се справят с живота. Трудно се отпускат, но когато това се случи са истински фурии. Мистични, чувствителни, знаят как да се справят с материалния свят, като поемат пресметнати рискови. Точно така подхождат и в любовта - винаги първо преценяват и анализират човека, преди да го допуснат по близко до себе си.

Водолей
Водолеят обича странните комбинации във всяка сфера от живота си, той се опитва да изпробва и смесва най-различни варианти, докато не получи нещо магично и ново. Обича разнообразието и с отворени ръце прегръща непознатото. Водолеят е чудесен приятел, на който може истински да се разчита, той е такъв и към своите интимни партньори, защото винаги подхожда с разбиране, топлина и внимание към тях.

Дори и да не му допада моногамията, той може да остане дълго във връзка, която му дава нужната свобода и разнообразие, от които той силно се нуждае. Човекът застанал до Водолея, трябва да е мил, грижовен, любящ и готов да експериментира. Водолеят се нуждае от пространство и никога няма да бъде щастлив с човек, който го ограничава и възпира, да прави това, което желае – тогава, той ще се почувства задушен с отрязани криле.

Водолеите са привлечени от хора, които притежават оригинален подход в любовта, в леглото, в приготвянето на романтична вечеря. Водолеят винаги се спира на артистичен човек, дори странен за останалите, но такъв, който притежава свобода на действие. Такъв, който не знае какво значи думата ревност.

Риби
Свръхчувствителни и емоционални, Рибите приемат нещата по-сериозно, отколкото останалите зодиакални знаци. Рибите разполагат с изключително силна интуиция, даже може да се каже, че на моменти знаят точно, какво се върти в главата на човека срещу тях. Те са свръхвисши личности, сякаш от друга планета – много по-напреднали и мистични. Рибите са жалостиви хора, които подхождат винаги с уважение и доза състрадателност към хора, които се нуждаят от подкрепа в този момент.

Тази зодия сляпо вярва в съществуването на истинската и вечна любов. Рибите са романтици от класа, които за спътник в живота търсят артистичен и интересен човек. За Рибите е без значение каква професия ще има човека до тях и дали ще финансово осигурен. За тях е по-важно да бъде откровен, нежен и чувствителен, като тях самите.

Рибите търсят човек, който не се подиграва на техните слабости, а ги възприема с всичките им странности. Много пъти правят погрешен избор в любовта и се спират на човек, който говори сладко и може да ги омая за секунди, но в действителност не притежава тази чувствителна душа, която търсят Рибите. Представителите на тази зодия не могат да живеят сред студени, груби и арогантни личности. Те търсят внимание, подкрепа и обич от човека до себе си, а когато се влюбят, те се раздават докрай.