Мъжете във връзка: 10 неща, които ги карат да се чувстват неудовлетворени

  • Сподели:
Мъжете във връзка: 10 неща, които ги карат да се чувстват неудовлетворени

1. Постоянни въпроси

От типа „Нямам ти доверие“, „Къде беше днес?“, „С кого си говори преди малко по телефона?“, „Видя ли секси колежката си днес?“…  Определено това са въпроси, които биха вбесили всеки мъж. Мъжът държи на своята свобода и прекаленото внимание насочено към неговата личност по-скоро го обърква и плаши. Ненужните въпросите, които са с цел да провокират мъжествеността и силата на мъжа, определено биха предизвикали безпокойство и гняв в него.

2. Ирония

Както на вас самите не би ви било особено приятно когато ви иронизират мъжете, така и на тях самите не им е приятно. Мъжът не е склонен да слуша за своите лоши страни и недостатъци. И определено би бил по-активен, уравновесен и чувствителен, ако жената до него го смята за перфектен, неустоим и супер секси, защото на никой мъж по-света не би му допаднало да се присмиват на неговите недостатъци в характера или физиката му.

3. Сексуална неудовлетвореност

Тя може да е свързана с различни неща - от това да не може да задоволи достатъчно добре партньорката си или пък тя него - до това, че вече всичко е станало скучно и сексът се е превърнал в мираж.

4. Скандали на тема финанси

Това определено е неприятно за всеки мъж особено, ако той самият е човек, който дава всичко за жената до себе си и семейството, а това остава неоценено от любимата.

5. Упреци за изневяра

Всеки мъж би се вбесил когато усети, че любимата му жена има съмнения в неговата вярност, ако разбира се не й е давал повод за това до този момент. Мъжете мразят съмненията, упреците и всичките скандали, които произтичат когато половинката им се съмнява във кръшкане без да са го направили в действителност.

6. Промени в настроението

Да, мъжете остават в като в небрано лозе когато след няколко месеца видят останалите 10 лица на любимата и просто се чудят откъде точно им е дошло. В този момент те се чувстват някак подведени и излъгани, тъй като жената, на която са си дали сърцето, е била мила, срамежлива и секси, а това нещо просто е изчезнало с времето.

7. Неуважението,с което подхождат родителите на половинката им

Няма как повечето мъже когато са в сериозна връзка да не са попадали в момент, в който е просто наложително да си поставят маска на възпитан, състрадателен джентълмен, с цел да се харесат на родителите на любимата си. Това определено е едно от нещата, които кара всеки мъж да не се чувства на мястото си, както и да не е особено удовлетворен от връзката, в която се намира в момента.

8. Безкрайни скандали за начина му на живот

Когато двамата партньори са се опознали достатъчно, идва и моментът, в който трябва да преоткриват и натъртват недостатъците си, а за един мъж, който до този момент е изградил един приличен начин на живот, този контрол от страна на любимата започва да го кара да се чувства несигурен и неудовлетворен от връзката, в която се намира в момента. А когото скандалите започват да се задълбочават и са на всевъзможни теми, това започва да идва в повече на всеки един нормален мъж.

9. Шарещите очи на любимата

Както за жените, така и за мъжете, един от най-неприятните моменти е този, в който виждат любимия човек да флиртува с някой друг. Дори и да е само задявка или безобиден флирт, определено оставя неприятно усещане във влюбения човек.

10. Капризите

Всяко нещо в този свят трябва да си има своето начало и своя край, но за съжаление съществуват и такива жени, чиито капризи са безкрайни и дори мъжът да застане на челна стойка няма да е способен да удовлетвори желанията им. Безкрайните капризи на жените са едно от нещата, които карат мъжете да се чувстват непълноценни и нещастни във връзката си.