Мъжките митове за секса

  • Сподели:
Мъжките митове за секса

Сексът между мъжа и жената е много важен в отношенията, но мислите на силната половина от човечеството за секса са много различни от тези на жените. Често мъжете мислят едно нещо, но в действителност ситуацията е обърната. Нашата задача е да разкрием митовете на мъжете относно секса. Така, нека да започнем.

1. Ако жената няма оргазъм, тогава нейният партньор е лош любовник.

Такова изявление е сто процента лъжа. Това не е вярно. Всяка жена ще ви каже, че е много по-лесно за мъжа да преживее оргазъм. Женската физиология е по-сложна от тази на мъжете. Много жени изобщо не могат да изпитат оргазъм. Момичетата потвърждават, че техният оргазъм не се задейства само в резултат от триене, както става при мъжете.

За тях са важни умствените усилия на самата тя – господарката. Когато жената е натоварена с умствени проблеми, грижи или стрес по-трудно ще достигне до оргазъм. Ако обаче редовно липсва оргазмът, тогава може да поработите над въпроса, но двамата и коментирайки къде може да е първопричината.

2. Момичетата харесват бавния секс.

Това е само отчасти вярно. Сексът бързо и страстно ще донесе на партньора много повече удоволствие, отколкото бавен и скучен секс. Дори и да няма време да изпита оргазъм, половинката ви ще получи много удоволствие от вашите импулси на страст. Асансьорът, входът, гората и други такива места са идеални за такова страстно съжителство.

3. Обикновените момичета не искат да са героини на порно.

Момичето не иска да бъде в роля от порно по две причини. Първата причина е, че просто се страхува, че няма да се справи и всичко ще изглежда грозно. Втората причина е защото вече е опитала и се страхува, че и този път няма да е по-добре.

Ето защо, ако искате да направите домашно порно, гарантирайте на приятелката си, че никой, освен вас двамата няма да види вашият филм.

4. Мъжете харесват да гледат лесбийки, а момичетата гейове.

В никакъв случай няма истина в тази мисъл. Ако на мъжете им харесват две голи жени, то жените не се възбуждат от двама голи мъже.

5. Продължителният секс е добър, стига да не продължава прекалено много.

Често мъжете се опитват усилено да поддържат секса с часове, че не забелязват как момичето започва да се преструва, че е в петият оргазъм, само и само, за да угоди. Всичко трябва да бъде умерено.

6. Идеална версия на успешен секс – едновременно достигане на оргазъм.

Защо? Във всеки случай, това отношение към секса ви пречи да се отпуснете и да се насладите максимално. Според статистиката само една двойка от десет получава оргазъм едновременно. Тъй като практиката показва, че нито качеството на секса, нито личният живот като цяло е един и същ. В резултат нещата могат да се забавят или забързат при единия от двамата партньори.

Източник: lifetime.bg