Най-големите клюкари сред зодиите

  • Сподели:
Най-големите клюкари сред зодиите

БЛИЗНАЦИ (21.05-20.06)

Представителите на зодия Близнаци са най-големите дърдорковци, обичат разговорите, компетентни са по всяка тема - да размишляват, да спорят. Информацията, която получава  Близнакът, обича да я поукрасява и да си добавя пикантни щрихи, дори и да нямат нищо общо с истината. Това е една от зодиите, на която е най-трудно да опази тайна. Близнакът просто го сърби езика и за него е характерно да обсипва събеседника си с голяма купчина излишна информация. Дайте му тайна информация за събитията от живота ви и просто пребройте до три - след което бъдете напълно сигурни, че половината свят е разбрал за нея, а другата половини в момента ще я разбере. Те са лицемери, способни са докато ви говорят мили думи и ви галят по гърба, да се обърнат и да ви представят пред другите като лош и подъл човек. И всичко това го правят, за да нахранят жаждата си за клюки, интриги и скандали. Близнакът не обича спокойствието и тишината, колкото повече безсмислени и постоянни разговори и шумотевица има около него,  толкова по-щастлив ще е той.

 

РАК (21.06-22.07)

Те са сприхави, лицемерни и цинични. Обичат винаги да са информирани за всичко случващо се с хората, които познават и с тези, които не познават. Опитват се да прокарат черният си хумор и при сериозни теми на разговор. Раците страдат от рязка промяна в настроението, за това нямайте доверие на нещата, които ви споделят, защото са склонни след минута вече да не мислят същото. Те са отмъстителни и злопаметни, ако преди време сте им казали нещо, което не им е харесало, то те ще изчакат подходящия момент и пред по-голяма публика ще разкрият пикантни ваши тайни с цел да ви наранят и злепоставят. Ракът обича клюката, той също има склонността да я поукрасява и да я преразказва по свой си начин и го прави достатъчно достоверно, че да му повярват възможно най-много  хора.

 

СТРЕЛЕЦ (22.11-21.12)

Тази зодия също обича много разговорите и са компетентни по всякакви теми. Стрелците го правят с единствената цел, за да са в центъра на вниманието и винаги под прожекторите. Те също са склонни да се занимават с клюки и да поукрасяват истината, но разликата с останалите две зодии е че, Стрелците не го правят с цел да наранят някого, а по скоро, за да нахранят любопитството си. Това е зодията, която има голяма уста и още по пиперлив език, готови са, да измислят куп лъжи и клюки с единствената цел да блеснат пред останалите. Имат доста извратено чувство за хумор. Те са способни по всяко време да сложат маската си на заинтересовани, мили и любезни слушатели, за да ви предразположат да споделите по дълбоки и пикантни неща с тях. Тайната ви едва ли ще остане задълго на сигурно място при тях, защото те ще са готови да я предоставят на следващия, който отиде за съвет при тях. И ще го направят с единствената цел да се социализират и да си набавят възможно най-много приятели. Защото Стрелецът се чувства щастлив и пълноценен единствено в големи компании и сред много хора, без значение, че си ги е набавил като е подхранвал жаждата им за клюки.