Най-големите разбивачи на сърца сред зодиите

  • Сподели:
Най-големите разбивачи на сърца сред зодиите

Разделите са ужасно нещо. Всички може да се съгласим с това. Но някои хора са винаги тези, които разбиват сърца. Те са очарователни и знаят как да ви накарат да се влюбите в тях, но са готови да ви зарежат в момента, когато вече не чувстват искра към вас.

Има някои зодии, които изоставят партньорките си много по-често от останалите.

Лъв (23 юли - 22 август)

Неговата увереност и енергия привличат жените, затова не му е трудно често да сменя приятелките си. Проблемът е, че егоист. Той винаги поставя своите интереси на първо място, а не тези на половинката си. Лесно му става скучно и не полага усилия, за да съживи връзката си, а вместо това се отказва.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Стрелецът много добре знае как да разбие сърцето на някого в рамките на минута. Обещава много повече, отколкото дава, което често води до спорове относно очакванията. Той предпочита да избяга и да се скрие, вместо да остане и да устоява позицията си. Сякаш мрази да се справя с проблемите си, затова продължава да има връзка с човек, към когото вече няма чувства и в крайна сметка му разбива сърцето.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Той приема нещата много сериозно. До такава степен, че е готов да зареже някого при първия знак на конфликт. Очаква най-лошото от хората, затова понякога приключва нещата, преди да са започнали, просто защото очаква, че няма да се получи нищо. Държи се сякаш знае всичко и трудно прощава на другите, а това води до раздяла. Очаква хората да бъдат точно като него, а това няма как да се случи.

Източник: iwoman.bg