Най-отмъстителните и злопаметни представители на Зодиака

  • Сподели:
Най-отмъстителните и злопаметни представители на Зодиака

Има зодии, които лесно забравят и бързо прощават. Не позволяват минали преживявания да градят тяхното бъдеще, но има и такива, които освен че никога не могат да забравят, но и бързо измислят вариант да си отмъстят.

Тези зодии не разполагат със способността да прощават, а обидата я превръщат в причина, заради която да съсипят живота ви. Отмъстителни и злопаметни, разберете кои зодии не могат да забравят така лесно, когато сте ги обидили или наранили.

Скорпион

Жилото на Скорпиона наистина става отровно, когато се почувства засегнат, независимо дали ще е от обида или поведението на даден човек. Тази зодия има духовен афинитет към отмъщението и е способна да изпита истинска наслада, когато задоволи тази своя наклонност. Скорпионът никога няма да остави нещата във времето или просто да забрави – той ще поеме контрола в свои ръце и ще раздаде справедливост.

Този знак не прощава нанесена обида, нещо повече не само, че след време си спомня всяка думичка, която е успяла да го жегне, но е измислил и най-подходящия вариант да си го върне тъпкано на човека, който е успял да го вбеси.

Отмъщението на този воден знак наистина е болезнено и оставя, трайни отпечатъци в съзнанието на човек, тъй като Скорпионът, трудно би изпитал съжаление, особено към човек, който веднъж му е станал черен, а думата състрадание може напълно да я зачеркнем от речника на тази зодия. Скорпионът е хладнокръвен, суров, дори жесток, когато веднъж е поел контрола в своите ръце и тръгнал да раздава справедливост.

Рак

Дори и в момента на обидата Ракът може да си премълчи, но тягостното чувство дълго време след това, ще го преследва и няма да му дава мира. Ракът е злопаметен и може да си спомни обида нанесена му преди 20 години, така, сякаш вчера е било. Този воден знак е търпелив в своето отмъщение и предпазливо очаква момента, в който ще постави всеки на мястото му.

Когато Ракът е обиден, неговият гняв не му дава мира, докато не си върне стореното му зло, но с лихвите дотогава обидата ще го държи и няма да го пусне просто така, без да е успял да вкара малко ред в нещата. Той също не вярва в съдбата и в това, че всеки рано или късно си получава заслуженото.

Предпочита да не отлага нещата за толкова дълъг период и директно да се заеме с човека, който го е наранил. И когато това стане, Ракът ще е безжалостен в своите думи. Не само, че ще сподели много истини, но ще накара човекът срещу него наистина да се разкае за постъпката си.

Овен

Овенът е изключително злопаметен и дори хладнокръвно да показва, че няма проблем – такъв има, защото тази рогата зодия няма да забрави просто така. Нито ще забрави, нито ще прости. Инатът на Овена по отношение на предателство или обида е твърд. Той не би могъл да се пречупи и да подаде ръка.

Дори и да го направи, винаги ще си има едно на ум за човека срещу него и не само това, чрез снизходително поведение и доза критичност, той ще си връща за нанесената му обида. Отмъщението на Овена е бавно и мъчително, той също няма да си позволи лукса да остави нещата във времето, а ще запретне ръкави и ще си върне тъпкано всяка причинена му болка.

Близнаци

Дори и на външен вид да изглеждат веселяци с огромни сърца, Близнаците наистина трудно прощават, особено когато някой си е позволил да им причини болка или да ги засегне по някакъв начин. Именно тогава се пробужда и злият Близнак – жесток, отмъстителен и безмилостен. Той не само, че е способен да измисли метод, чрез който да си отмъсти жестоко, но ще го направи по толкова тънък и фин начин, че наистина да остане запомнящо се.

Злият Близнак всъщност е хладнокръвен маниак, на който фантазията му работи безконтролно и е способен на всякакви извращения, само и само да причини същата болка, която той самият е изпитал. Той няма да остави никога нещата недовършени. Ще изчака най-подходящия момент и директно ще елиминира своята жертва.

Козирог

Козирогът ще запази хладнокръвен ум и излъчване, но трудно ще забрави човек, който е дръзнал да го нарани. Тази рогата зодия е способна да измисли и използва всякакви средства, за да накара човека, който го е засегнал, да страда истински. В това отношение Козирогът е безмилостен и няма и да му трепне окото и да изпита съжаление към този човек. За тази зодия нещата са или черни или бели - средно положение няма.

Поради тази причина, Козирогът смята, че не може да остави безнаказано, нанесеното му зло и че трябва да покаже своята сила и на какво точно е способен. Той наистина е злопаметен и си спомня всяка обида, дори и с най-малките детайли. Човекът, роден под този зодиакален знак, не е от най-търпеливите хора и не само, че директно е готов да избухне и да вкара в ред нещата, но ще го направи по такъв начин, че да срази всички присъстващи със своята хладнокръвност, безмилостност и жестокост.