Най-подходящите професии за всяка зодия

  • Сподели:
Най-подходящите професии за всяка зодия

Всяка зодия има собствена сфера за развитие и професия, която е подходяща според характера и заложбите, които притежава тази зодия. Има професии, в които зодиите свободно могат да разгърнат своя потенциал и да покажат на какво са способни и професии, които не им позволяват да се разгърнат изцяло. Ще разгледаме най-подходящите професии за всяка една зодия и попрището, в което се чувстват най-свободни и истински удовлетворени от работата, която извършват.

Овен

Овенът се стреми към независимост и власт. За него е изключително важен успеха и издигането в службата. Овните винаги се стремят да бъдат перфектни в сферата, в която са избрали да се развиват. Подходящи професии за тях са – всичко свързано със спорта, рекламата и отглеждането на растения.

Телец

Телците са изключително трудолюбиви и опитни в попрището, което са си избрали. Те винаги се стремят да дават всичко от себе си, за да се развиват и да изпълняват успешно задачите си. Телците изключително много обичат парите и знаят стойността им, както и всяка капчица пот, с която са спечелени. Точно поради тази причина подходящи професии за тях са такива. които са свързани с финанси, а именно - счетоводители, касиери и финансисти.

Близнаци

Близнаците харесват разнообразието. Точно поради тази причина не биха се задоволили с работа, която не им позволява да се развиват достатъчно и да показват на какво са способни. Подходящи професии за тях са такива, които пряко развиват мисловната им дейност, а именно – търговец, писател, учител, психолог, адвокат, съдия и рекламен агент.

Рак

Ракът предпочита работа, която не е пряко свързана с ръководенето на други хора. Раците носят голямо сърце и обичат да помагат на останалите, когато са беззащитни, точно поради тази причина най-подходящите професии за тях са – детегледачи, медицински сестри, лекари, икономи  и социални работници.

Лъв

Лъвът се справя отлично във всяка сфера. Той е перфектен в ръководенето на други хора. Притежава дарбата и дисциплината да организира и командва останалите – обича да е център на вниманието и другите хора да се вслушват в съветите му. Подходящи професии за него са – политик, лектор и рекламен ръководител.

Дева

Девите винаги се стремят към съвършенство и изключително много мразят недовършената работа. Подходящи професии за тях са – декоратор, археолог, сватбен агент и счетоводител.

Везни

Везните не харесват особено много професии, които изискват физически труд. Подходящи професии за тях са рекламни агенти, адвокати  и социални работници.

Скорпион

Скорпионите са изключително работливи и с каквото и да се захванат го довършват без проблем. Те са властни амбициозни и изключително организирани, точно за това без проблем се справят във всяка сфера и професия, с която се захванат. Подходящи професии за тях са – хирург, адвокат, финансист, пожарникар и охрана.

Стрелец

Стрелците разполагат с изключителен талант в общуването и се справят във всяка една сфера повече от чудесно.  Подходяща работа за тях е такава, в която имат пълната свобода за развитие и действие и в която не са контролирани пряко от началници. Те са изключително остроумни, оригинални, както и екстремни личности. Подходящи професии за тях са – каскадьор, алпинист, търговски представител, журналист, рекламен агент.

Козирог

Козирозите са силни, умни и енергични. Хора, които изпипват нещата до край може да се каже, че са толкова отдадени на работата, която вършат, че с времето се превръщат в работохолици. Подходящи професии за тях са – учители, организатори, политици и художници.

Водолей

За Водолеите работата, с която се занимават, винаги е нещо повече от начин за препитание и изкарване на пари. Те влагат сърцето си и душата си във всяка професия, която практикуват. Подходящите професии за тях са – психология, изкуство, астрология, сортировачи модни дизайнери и медицински специалисти.

Риби

На Рибите определено им липсва амбиция и сила да се борят за развитието си и да се стремят, да стигнат до върха. Рибите по природа обичат да служат на останалите и нямат нищо против да са ръководени от други хора. Подходящи професии за тях са – музиканти, социални работници, болногледачи и художници.