"Не ни беше писано да бъдем заедно, но се обичахме много": Хелън Мирън разказва за Лиъм Нийсън

  • Сподели:
"Не ни беше писано да бъдем заедно, но се обичахме много": Хелън Мирън разказва за Лиъм Нийсън

77-годишната Хелън Мирън, казва, че бившият ѝ Лиъм Нийсън е "невероятен мъж", докато размишлява върху връзката им.
Хелън Мирън говори с умиление за връзката с бившия си приятел, 70-годишния Лиъм Нийсън, като обясни, че двамата много се обичали.

Двамата актьори са имали връзка в продължение на пет години между 1980 и 1985 г. и дори са живели заедно през четири от тях.

В ново интервю за миналото им Хелън казва: "Не ни беше писано да бъдем заедно по този начин, но се обичахме много, много силно", споделя тя пред изданието.

"Обичам го дълбоко и до днес. Той е невероятен човек.''

Хелън разказа ексклузивно за новото издание на AARP The Magazine за някои от предишните си любови и за това как всички те ''трябваше да имат блуза, направена от мен''.

"Направих една за Лиъм, колкото и да е странно.''

Сред другите мъже, които притежават блузи, изработени от Хелън, са актьорът Питър О'Тул и съпругът ѝ Тейлър Хакфорд, за когото тя е омъжена от 25 години.
Легендарната звезда не се срамува да се изказва за бившия си и преди това не можа да се сдържи да не си спомни с умиление за времето, когато е ходила на къмпинг с актьора, по време на участие в шоуто на Елън Дедженеръс през 2019 г.

Когато гост-водещият Шон Хейс я попита за любовта ѝ към природата, британската актриса сподели, че харесва къмпингуването с Лиъм и разказа историята за това как двамата е трябвало да делят "малка палатка през целия ден" по време на едно дъждовно приключение.

"Докато имахме връзка, веднъж ходихме на къмпинг с Лиъм. Живеехме заедно в продължение на четири години! Това беше преди Лиъм да стане огромната филмова звезда, която е днес.''

Разказвайки историята пред развълнуваната публика, звездата от "Екатерина Велика" продължи: "Отидохме на къмпинг в една малка палатка с размерите на тази маса. Лиъм е висок около метър и осемдесет, главата му докосваше горната част на колата и той караше така (правейки изгърбена форма на тялото). Настанихме се в онази малка палатка, където дъждът валеше по цял ден, всеки ден. Бяхме на къмпинг в Корнуол, а след това отидохме на къмпинг във Франция".

Хелън и Лиъм са говорили за симпатиите си един към друг по различни поводи през годините.      

През януари 2018 г. холивудските знаменитости разкриха, че са били влюбени по време на четиригодишния си романс, като Хелън дори призна, че това е била любов от пръв поглед по време на участието им в "Шоуто на Греъм Нортън".

Запитана от дръзкия водещ на предаването за дните, в които са се срещали, Хелън побърза да подчертае, че романсът им, който е пламнал между 1980 и 1985 г., е бил много по-сериозен от случайните ухажвания.

"Не просто се срещахме, а живяхме заедно четири години - бяхме сериозна двойка за известно време. За мой късмет!''

А Лиъм бързо отвърна на чувствата на Хелън, като призна, че веднага се е влюбил в актрисата, когато се срещнали на снимачната площадка на филма "Екскалибур" през 1981 г.

''Преди да я видя и да започнем да работим заедно, бях прочел някъде, че ако тя харесва някой мъж, имитира походката му зад гърба му, и един ден се обърнах и тя правеше точно това.''

Но може би най-ласкавият коментар дойде, когато Лиъм призна, че е трябвало да се пребори с доста конкуренти, за да спечели сърцето на Хелън.